Pilota Valenciana
»
»
»
»
»
PILOTA VALENCIANA | Configurades les semifinals masculines de l’Individual de Raspall

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.

PILOTA VALENCIANA | Configurades les semifinals masculines de l’Individual de Raspall

El Trofeu Diputació de València de Raspall Individual ja sap quals seran els noms que disputaran les semifinals de totes les categories de competició en el que a masculí es refereix. Fotografia portada: FPV.

Màxima categoria

Pel que fa a la màxima categoria no han hagut moltes sorpreses. El acual campió i guanyador de les quatre últimes edicions, Jorge Perales, i el vigent subcampió Raúl Vidal -tots dos del CPV Fellonet- han liderat els seus respectius grups, acabant tots dos en primera posició. D’aquesta forma, Perales es veurà les cares davant José Ecorcia, del CPV Bellreguard en el que serà la primera semifinal. I és que, la segona semifinal ha quedat reservada per al ja nomenat Raúl Vidal i el del CPV Sumacarcer, Ramón Domenech.

El pròxim cap de setmana es disputen els compromisos d’anada i el 23 i 24 de febrer, els de tornada

Els quatre esportistes buscaran un lloc en les finals les quals estan previstes perquè es disputin en el trinquet de l’Alqueria d’Asnar durant la primera setmana de març. Per això, el pròxim cap de setmana es disputaran les trobades d’anada d’aquestes semifinals, deixant per al 23 i 24 de febrer les partides de tornada.

Divisió de plata

En quant a la divisió de plata, saltaran al trinquetper a disputar la primera semifinal l’esportista del CPV Gavarda, Vicent Hernández, i Miguel Signes, del CPV Xabialos. El vencedor d’aquesta primera eliminatòria es veurà les cares en les finals al qual surti triomfador de la segona semifinal, on Jesús Sansolí, del CPV Gavarda, s’enfrontarà a Pasqual Balaguer, del CPV Raco de la Pilota de la Pobla de Vallbona.

Vicent Hernández-Miguel Sisgnes i Jesús Sansolí-Pasqual Balaguer en semifinals de divisió de plata

Tercera categoria

Finalment, el sorteig de la tercera categoria realitzat ahir en la Federació de Pilota Valenciana ha deixat configurades també aquestes semifinals. Mentre que Daniel Llorca, del CPV Fonollet, i Jordi Olcina de l’Alqueria d’Asnar es jugaran el passi a la final en la primera semifinal, la segona trobada el disputaran l’esportista del CPV Favara, Diego Fayos, i Miguel Ángel Alfonso, de el CPV El Dau Rafelbunyol.

Daniel Llorca vs Jordi Olcina i Diego Fayos vs Miguel Ángel Alfonso per dos llocs en la final de tercera categoria

Categorías Pilota Valenciana