Pilota Valenciana
»
»
»
»
»
PILOTA VALENCIANA | Ramón de Sumacarcer s’alça campió autonòmic absolut de raspall

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
Ramón de Sumacarcer campeón autonómico raspall 2019
Ramón de Sumacarcer, nou campió autonòmic absolut de raspall (FEDPIVAL).

PILOTA VALENCIANA | Ramón de Sumacarcer s’alça campió autonòmic absolut de raspall

Ramón de Sumacarcer, nou campió autonòmic absolut de raspall (FEDPIVAL).

Diumenge passat 3 de març, el trinquet de l’Alqueria de Asnar va acollir les finals de la vuitena edició del Campionat Autonòmic de Raspall Individual. Ramón de Sumarcarcer es va proclamar campió absolut, Miguel de Xàbia va aixecar el titulo en segona i finalment Diego de Favara ho va fer en tercera.

Diego de Favara, campió de tercera

La jornada es va emprendre amb la final de bronze en la qual s’enfrontaven Diego de Favara i Dani de Lloc Nou de Fenollet. Encara que en els primers jocs el de la Costanera es va posar per davant en el marcador (20-5) el cansament va acabar per acusar-lo i finalment Diego es portaria els quatre jocs restants.

Ajustat triomf per 25-20 de Diego de Favara, resultat que ho va portar al primer calaix del podi com a nou campió autonòmic de raspall de tercera.

Diego de Favara campeón autonómico raspall tercera
Diego Favara, campió autonòmic de raspall de tercera (FEDPIVAL).

Miguel de Xàbia, campió de segona

L’última final que es va disputar va ser la corresponent a segona, en la qual es van veure les cares Miguel de Xàbia i el jove Jesús de Gavarda. Emoció pura i dura la que també vivim en la final de la divisió de plata, en la qual el javiense va aconseguir deixar al seu contrincant en 15.

D’aquesta manera, Miguel de Xàbia es va proclamar campió després d’enderrocar a Jesús de Gavarda per 25-15. Un xoc que va suposar el final de la jornada en la qual el plat fort va ser sense cap dubte la final de primera que es va celebrar amb anterioritat i que passem a detallar a continuació.

Miguel de Jávea campeón autonómico raspall segunda
Miguel de Xàbia, campió autonòmic de raspall de segona (FEDPIVAL).

Ramón de Sumacarcer, campió de primera

El focus d’atenció va anar a parar en la partida que van lliurar Ramón de Sumacarcer i Jorge Perales de Lloc Nou, xoc corresponent a la final de primera. El de la Costanera erigia com el gran favorit havent conquistat els quatre últims títols.

Jorge Perales va començar copejant primer amb un 10-20 que posava el títol al seu favor. No obstant això no va arribar a rematar el resultat, la qual cosa va ser aprofitat per Ramón per a empatar el partit a 20. A partir d’aquí el de Sumacarcer es va créixer guanyant els dos últims quinces, amb els quals s’alçaria nou campió absolut.

Gran remuntada de Ramón de Sumacarcer, qui després d’anar perdent 20-10 li va donar la volta al lluminós per a guanyar per un ajustat 25-20 després de dues hores de joc. Un triomf que li ha valgut el títol autonòmic de primera.

Categorías Pilota Valenciana