Pilota Valenciana
»
»
»
»
»
PILOTA VALENCIANA | L’Autonòmic de Frontó al 4 i mig ja té campions

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
Autonómico de frontón 4 y medio 2019
Podi de l'Autonòmic celebrat en el frontó José Ventura d'Almussafes (FEDPIVAL).

PILOTA VALENCIANA | L’Autonòmic de Frontó al 4 i mig ja té campions

Podi de l'Autonòmic celebrat en el frontó José Ventura d'Almussafes (FEDPIVAL).

El diumenge 17 de març, el frontó José Ventura d’Almussafes es va convertir en l’escenari de les finals de la quarta edició del Campionat Autonòmic de Frontó al 4 i mig Trofeu Diputació de València 2019. Un torneig que en el dia d’ahir va coronar a Adrián de Museros, Moisès d’Almussafes i Rafa d’Alfara del Patriarca.

Màxima categoria

Adrián de Museros ha revalidat el títol en la màxima categoria en imposar-se en la final per 32-24 a un combatiu Roberto de Beniparrell. El de l’Horta va ser pràcticament durant tota la partida per davant en el marcador, però no seria fins a la recta final quan acabaria de posar terra pel mig.

Segon títol per a ell que ho converteix en el màxim vencedor de la modalitat al costat de Lluís de La Vega, vencedor de les dues primeres edicions.

Segona categoria

Moisès de Benifaió va erigir vencedor en segona categoria en derrotar a Carlos Costa, del CPV Beniparrell, per 32-17. Per alguna cosa diuen que les coses no són com comencen sinó com acaben, ja que el de Beniparrell va emprendre el partit portant la veu cantant fins que Moisès empataria a 11.

El del CPV Almussafes reaccionaria passant totes les pilotes davant un Carlos que sofria per costar-li restar el bon servei de Moisès. Finalment guanyaria el jugador local pel resultat ja abans esmentat de 32-17.

Tercera categoria

La final de tercera categoria inauguraria la jornada dominical en el frontó José Ventura d’Almussafes. En ella es veien les cares Pablo del Socarrades-Campanar i Rafa d’Alfara del Patriarca. Aquesta va ser sense cap dubte la partida més igualada de totes per l’alternança en el lluminós.

Qualsevol dels dos oponents podria haver cantat el alirón, no obstant això Rafa d’Alfara del Patriarca va ser una mica millor i es va portar el gat a l’aigua per un atapeït 32-30.

Categorías Pilota Valenciana