»
»
»
»
»
PILOTA VALENCIANA | Els pilotaris preparats per a la final de la Lliga Bankia de Raspall a Bellreguard

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.

PILOTA VALENCIANA | Els pilotaris preparats per a la final de la Lliga Bankia de Raspall a Bellreguard

Diumenge que ve 14 d’abril es decidirà el campió de la Lliga Bankia de Raspall en el trinquet de Bellreguard. Els protagonistes seran, d’una banda, l’equip del Genovés format per Sergio, Seve i Ricardet i, d’un altre, el de Barxeta que formen Moltó, Josep i Lorja.

La final es jugar en el Trinquet de Bellreguard

La final té tots els ingredients per a ser una gran cita i que tot el públic assistent, que s’espera que sigue molt afluent, gaudi d’un bon espectacle entre ambdós trios.

Els primers a arribar a la final va ser l’equip de Moltó, Josep i Lorja, que no ho van tindre tindre gens fàcil en semifinals. Després de realitzar un gran partit d’anada i guanyar per una diferència de 30-10 a l’equip de Xeraco, van estar a tan sols un punt d’arribar a la pròrroga, encara que finalment el parcial els va ser favorable a l’acabar 30-15.

En l’altre ban estaran els del Genovés amb Sergio, Seve i Ricardet que arriben a este important moment de la temporada en un bon moment i així ho van demostrar en els partits de semifinals. Es van imposar per partida doble a l’equip d’Oliva. En el primer partit guanyaven 30-10, posant un resultat ja difícil de donar la volta i en la segona trobada també aconseguirien la victòria encara que molt més ajustada amb un resultat final de 30-25.

Els del Genovés arriben en un gran moment per a enfrontar-se a l’equip de Barxeta

Així és com arriben els dos equips a una final de la Lliga Bankia per decidir i que el diumenge es coneixerà el guanyador i el premiat a una bona temporada en enguany 2019.

Categorías Pilota Valenciana