Pilota Valenciana
»
»
»
»
»
PILOTA VALENCIANA | Els JECV de raspall per equips ja tenen campions

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.
JECV Raspall per equips 2019
Els campions posen aal trinquet d'Ondara (FEDPIVAL).

PILOTA VALENCIANA | Els JECV de raspall per equips ja tenen campions

Els campions posen aal trinquet d'Ondara (FEDPIVAL).

El passat cap de setmana el trinquet d’Ondara va acollir la fase final autonòmica de la 37ª edició dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana (JECV) de raspall d’equips, en la qual es van disputar un total de deu partits.

La gran triomfadora per províncies va ser València amb la consecució de quatre ors, una plata i cinc bronzes. Li va secundar Alacant amb un or i quatre plates. Quant als equips, El Genovés va ser el més guardonat amb dos ors i un bronze.

El medallero dels altres equips va ser el següent: Oliva, un or i una plata; Alcàntera-Càrcer, un or i un bronze; Beniarbeig-El Verger, un or; Ondara, tres plates; Orba, una plata; Quatretonda, dos bronzes; i per últim Bicorp amb un bronze.

La gran triomfadora va ser la província de València i per equips El Genovés.

Categoria benjamí

L’esquadra d’Oliva A va conquistar el títol en categoria benjamí, en la qual el podi va ser completat per Ondara en segon lloc i el reeixit El Genovés en tercer lloc. Sella-Relleu A va terminar quarta.

Doblet El Genovés: aleví i cadet

El doblet del Genovés, conjunt amb més preseas en els JECV de raspall per equips, arribaria en la categoria aleví i cadet amb dues sengles ors. Mentre que en la categoria aleví Ondara i Bicorb A van completar el podi respectivament, en la cadet Ondara i Quatretonda B es van fer amb la plata i el bronze.

El Genovés va guanyar en les categories aleví i cadet.

Categoria infantil

Pel que respecta a la categoria infantil, Beniarbeig-El Verger es va pujar a l’alt del podi en categoria infantil. El subcampionat va quedar a les mans de l’Oliva A, mentre que Quatretonda es va penjar la medalla de bronze.

Categoria juvenil

En últim lloc, i no per això menys important, el millor equip juvenil va ser Alcàntera-Càrcer B. Un club que va tenir gran protagonisme ja que l’equip A se faria amb el bronze. El subcampionat s’aniria per a Orba.

Por Golsmedia

Categorías Pilota Valenciana