Pilota Valenciana
»
»
»
»
»
PILOTA VALENCIANA | L’ Interprovincial de raspall ja té campions

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
Finalistes Interprovincial raspall 2019
Imatge dels medallistes en el trinquet de Guadassuar (FEDPIVAL).

PILOTA VALENCIANA | L’ Interprovincial de raspall ja té campions

Imatge dels medallistes en el trinquet de Guadassuar (FEDPIVAL).

El trinquet de Guadassuar ha vibrat amb una gran jornada de promoció amb les finals d’iniciació de la 37ª edició dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana de raspall. Una competició creada per als esportistes nous o aquells jugadors amb moltpoc nivell dels diferents escoles municipals.

És la primera vegada que aquest trinquet alberga una final Interprovincial de raspall. Però el gran treball de l’escola creada per Juan Talavera, Miguel Tenorio i Machi entre altres ha tingut la seua recompensa. Es tracta d’una escola que ha arribat als 40 alumnes.

Va ser la primera vegada que es va celebrar al trinquet de Guadassuar.

Resultats

En la categoria benjamí, el títol va quedar en mans de Torrent A després de desfer-se en la gran final d’Alzira per un contundent 5-20. Pel que respecta a la categoria aleví, la final va estar molt més disputada guanyant Alzira per la mínima (25-20) davant Torrent A.

En la categoria infantil el domini de Amics de la Ribera A va ser aclaparadora, qui no va donar cap opció al Tavernes Blanques endossant-li 25-0. Es van igualar més les coses en la categoria cadet, en la qual Favara es va fer amb el títol després de vèncer 25-15 a Torrent A.

En últim lloc, i no per això menys important, en la categoria juvenil Favara es va fer amb la preuada medalla d’or. Res va poder fer València-Ies Maritim que va perdre per 25-5.

Els campions van ser: Alzira, Amics de la Ribera A, Favara (doblet) i Torrent A.

Por Golsmedia

Categorías Pilota Valenciana