Pilota Valenciana
»
»
»
»
»
PILOTA VALENCIANA | Moltó guanya el seu quart títol individual de Raspall

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
molto victoria
Moltó alça el trofeu de campió. Foto: M. Rodríguez.

PILOTA VALENCIANA | Moltó guanya el seu quart títol individual de Raspall

Moltó alça el trofeu de campió. Foto: M. Rodríguez.

Dia gran de la pilota valenciana. El trinquet d’Oliva s’engalanava aquest matí per a acollir la final de l’individual de raspall, on es reeditava la final de l’any passat: Moltó – Marrahí. Dos gegants del raspall, de nou cara a cara i protagonitzant un espectacle on el vencedor, per quarta ocasió, ha sigut Moltó per un contundent 25-0.

Moltó està a un campionat de tindre el Fris Grec en propietat

El pilotari de Barxeta no va tindre pietat de Marrahí. Des del principi va gaudir de gran superioritat sobre el seu rival, que li va posar intensitat a la trobada en el primer joc arribant a igualar a 30, però Moltó va sumar el seu primer quinze i Marrahí no va posar major competència.

molto y marrahi
Moltó i Marrahí, abans de començar la final. Foto: Fedpival.

Una final que prometia ser renyida però que Moltó no va voler que ho fóra. Marrahí, amb la qualitat que atresora, es va veure sobrepassat emocionalment i va anar encaixant punts fins al 25-0 final que li atorgava el títol individual de raspall al número u, que augmenta el seu mite.

D’aquesta forma, el pilotari de Barxeta aconseguix el seu quart títol individual de raspall en la seua quinta final consecutiva. Un monopoli que toca les portes del cel de la pilota valenciana i que ja pot catalogar-se com llegenda.

Por Golsmedia

Categorías Pilota Valenciana