Pilota Valenciana
»
»
»
»
»
PILOTA VALENCIANA | Presentades les últimes finals de l’Autonòmic de Raspall

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
Casa Cultural Beniparrell
Les finals es presentaren en la Casa de la Cultura de Beniparrell (FEDPIVAL).

PILOTA VALENCIANA | Presentades les últimes finals de l’Autonòmic de Raspall

Les finals es presentaren en la Casa de la Cultura de Beniparrell (FEDPIVAL).

La Casa de la Cultura de Beniparrell ha estat l’escenari de la presentació de les últimes finals del  Campionat Autonòmic de Raspall, trofeu Diputació de València 2019. Un acte en el qual Vicenta Martínez, nova regidora d’esports, va ser l’encarregada de donar la benvinguda als finalistes.

Un esdeveniment en el qual Armant Mercé va voler posar l’accent en l’augment gradual que ha experimentat la competició gràcies sobretot a l’increment de la participació femenina. Una dona que cada vegada cobra més rellevància dins de la pilota valenciana.

El pròxim cap de setmana acaba l’Autonòmic de Raspall, trofeu Diputació de València 2019.

Per la seua part, el president de la Federació de Pilota Valenciana, José Daniel Sanjuán, va recalcar el paper fonamental que han dut a terme les jugadores en la competició. «Tenim 50 equip masculins i 46 femenins en el Campionat Autonòmic de Raspall, gràcies a vosaltres ésmanté la competició el alça».

L’Autonòmic de Raspall arriba a la seua fi aquest pròxim cap de setmana, dies 6 i 7 de juliol, a Beniparrell.  L’emoció de les cinc partides que resten per disputar-es està garantida. Dissabte pel matí , a partir de les 9:00 hores, és juguen les finals femenines de segona entre Montserrat i Borbotó. També les de tercera entre Meliana i Beniparrell i la de quarta B entre Algemesí i Algimia.

Es jugaran cinc partides. Les femenines el dissabte i les masculines el diumenge.

Ja en la jornada dominical, i per a posar punt i final al Campionat Autonòmic, a les 17:30 hores de la vesprada serà el torn de  les finals masculines de quarta A amb Montserrat i Alqueria d’Asnar i la de segona on s’enfrontaran Xabia i Xeraco.

Por Golsmedia

Categorías Pilota Valenciana