Pilota Valenciana
»
»
»
»
»
PILOTA VALENCIANA | La Selecció valenciana campiona absoluta en l’Europeu

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
Campionat Europeu Pilota valenciana
Foto: Federació de Pilota Valenciana.

PILOTA VALENCIANA | La Selecció valenciana campiona absoluta en l’Europeu

Foto: Federació de Pilota Valenciana.

El conjunt valencià ha sigut l’únic que ha sumat una medalla en totes les categories i competicions possibles, el que diu molt de la qualitat d’esta selecció valenciana.

En la jornada final del IV Campionat Europeu de Moita, els jugadors valencians Sub-15, Sub-17 i Sub-19 han sigut campions absoluts en categoria masculina i femenina. En total han guanyat 4 ors, i 7 medalles d’argent.

Cal destacar la medalla d’or en la modalitat de llargues Sub-19 i en la categoria Sub-15, tant maculí com femení. Així, la valenciana ha sigut la selecció amb més ors dels totes els participants. El més destacat és la victòria del Sub-19 masculí davant Bèlgica, en la final de llargues, per 6 a cap. També hi ha que destacar les remuntades dels partides Sub-15. Un fet que està començant a evidenciar que el treball dels clubs, escoles i la Federació de Pilota Valenciana no ha sigut una quimera.

La Selecció valenciana, l’única que ha sumat una medalla en totes les categories i competicions

El seleccionador d’estes categories, Vicent Molines, ha valorat molt positivament els resultats: «tant per a mi com per a la meua col·laboradora, Ana Belén Giner, l’experiència ha sigut un èxit. Estem molt orgullosos del grup perquè els resultats demostren l’esforç i el treball que hi havia darrere«.

Per altra banda, l’experiència per tots els xics i xiques ha sigut meravellosa, aconseguint la victòria final absoluta. El president de la Federació de Pilota Valenciana, José Daniel Sanjuán ha donat suport als jugadors. Sens dubte,  ha sigut una experiència inoblidable per a tots.

Por Golsmedia

Categorías Pilota Valenciana