Pilota Valenciana
»
»
»
»
»
PILOTA VALENCIANA | El Trofeu Mixt 2019 finalitza amb partides però sense competició

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
Trofeu Mixt 2019
Els participants del Trofeu Mixt 2019 jugant una partida. Foto. FEDPIVAL

PILOTA VALENCIANA | El Trofeu Mixt 2019 finalitza amb partides però sense competició

Els participants del Trofeu Mixt 2019 jugant una partida. Foto. FEDPIVAL

Dissabte passat es va celebrar la clausura de la segona edició del Trofeu Mixt 2019. Com el seu nom indica, cada equip del torneig està format obligatoriament per un home i una dona, amb la qual cosa es normalitza la participació entre tots els jugadors i jugadores en competició.

La sessió matinal del dissabte va acollir un acte gens habitual dins l’agenda dels clubs de pilota valenciana, una cloenda no competitiva entre els participants del Trofeu Mixt 2019. Dels quinze clubs participants en la present edició, acudiren un total de catorze parelles a la cloenda, provinents de Sueca, Algemesí, Meliana, Valencia, Rafelbunyol i Polinyà de Xúquer, lloc on es va celebrar la cloenda.

Polinyà de Xúquer va acollir la cloenda del Trofeu Mixt 2019

Al llarg del matí cada equip va jugar quatre partides, en les dues canxes de joc preparades al carrer Adolfo Cebolla de Polinyà de Xúquer, contra diferents rivals, i es que jugar contra altra gent de la habitual de la modalitat va servir per a competir en alguns moments, i per a riure en molts altres.

D’aquesta manera tots els participants quedaren molt satisfets de la cloenda i amb ganes de repetir i continuar jugant a raspall. A més, cadascun dels inscrits va rebre un esmorzar i diferents detalls per part de l’organització perquè quedarà un record d’un any tan bonic i una cloenda molt especial.

Categorías Pilota Valenciana