Pilota Valenciana
»
»
»
»
»
PILOTA VALENCIANA | Les pilotaris es carreguen de protagonisme en les partides de festes

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
xiquetes pilota valenciana
Jugadores de pilota valenciana en una partida de festa. Foto: Fedpival.

PILOTA VALENCIANA | Les pilotaris es carreguen de protagonisme en les partides de festes

Jugadores de pilota valenciana en una partida de festa. Foto: Fedpival.

L’esport femení està en auge, encara que desafortunadament encara roman per davall del masculí. Així i tot, en pilota valenciana es continua apostant, cada vegada més, per les jugadores del nostre esport autòcton.

La pilota valenciana gana adeptes i, sobretot, adeptes

Amb l’estiu arriben les partides de festes, on cada vegada més es pot gaudir de la pilota tant en l’àmbit dels xics com el de xiques. En aquest últim, el creixement està sent notori, sobretot en aquest cap de setmana. Hui, dissabte 3 d’agost, és juga en el trinquet d’Aielo de Malferit, el diumenge 4 d’agost és jugarà al carrer deMurlai el dilluns 5 d’agost, al carrer artificial de Polinya del Xúquer.

En tots aquests trinquets tindran lloc diverses partides on nostres jugadores femenines prenguen lloc. Aquestes són Nerea de Moixent, Noelia de Beniparrell, Natalia de Navarrés, Erika d’Alqueria de Asnar, Amparo de Montcada i Myriam d’Alqueria d´Asnar.

El 31 d’agost comença la competició oficial

D’aquesta forma, la Federació de Pilota Valenciana contínua promovent les partides de festes amb la finalitat de donar continuïtat a la pilota valenciana en moments on la competició està pausada per vacances. Serà el 31 d’agost quan comence el XXI Autonòmic de raspall parelles, Trofeu Diputació de València 2019, jugant 68 equips la competició femenina.

Por Golsmedia

Categorías Pilota Valenciana