Pilota Valenciana
»
»
»
»
»
PILOTA VALENCIANA | Ximo Puig rep a una selecció de rècord

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
Ximo Puig Pilota Valenciana
Ximo Puig posa amb els campions europeus de pilota. Foto: FEDPIVAL

PILOTA VALENCIANA | Ximo Puig rep a una selecció de rècord

Ximo Puig posa amb els campions europeus de pilota. Foto: FEDPIVAL

El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, va rebre en el dia d’ahir als campions europeus sub 15, sub 17 i sub 19 en el Palau de Presidència. L´acte s’ha desenvolupat de forma molt cordial, i també ha comptat amb l’assistència del Director General de l’Esport, Josep Miquel Moya. També ha estat en l’acte el president de la Federació José Daniel Sanjuán que ha volgut agrair molt especialment el compromís de la Generalitat Valenciana amb la selecció, i entitats privades con la Fundación Trindad Alfonso.

El president de la Generalitat ha volgut manifestar la importància de la pilota valenciana per a l’esport: «Per a mi és un honor rebre a les jugadores i els jugadors que heu fet història. La pilota viu un bon moment, però volem que encara visca un millor moment en el futur i per això s’està fent un esforç entre tots. La pilota és molt més que un esport per als valencians”.

La selecció valenciana ha sigut l’única que ha sumat una medalla en totes les categories i competicions possibles. Els jugadors sub 15, sub 17 i sub 19 han sigut campions absoluts en categoria masculina i femenina. En total han sigut 4 ors, i 7 medalles d’argent. Molt destacat l’or en la modalitat de llargues sub 19 i en la categoria sub 15, tant maculí com femení, sent la selecció amb més ors de les totes les participants.

Aquí us deixem un resum de totes les medalles aconseguides per la Selecció Valenciana:

Selecció Valenciana Pilota
Resum del metalls aconseguiides per la Selecció Valenciana de pilota. Foto: FEDPIVAL
Categorías Pilota Valenciana