Pilota Valenciana
»
»
»
»
»
PILOTA VALENCIANA | Ja es coneix la data de l’esperat dia de la pilota

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

PILOTA VALENCIANA | Ja es coneix la data de l’esperat dia de la pilota

El tan esperat dia de la pilota serà del 18 al 22 de setembre. Aquest esdeveniment, organitzat per la Federació de Pilota Valenciana va sorgir fa vint-i-dues huit anys com una cita reivindicativa de l’esport autòcton.

S’ha convertit en el dia en què tots es reuneixen per a compartir una matinal festiva i de reconeixement cap a les persones, organismes i institucions que més han treballat per la seua promoció, cura i difusió. Enguany no se celebrarà la matinal en la plaça de l’ajuntament de València, sinó que s’ha apostat per un model on la pilota córrega pels barris i carrers del Cap i Casal al llarg de tota la setmana.

El primer acte de la setmana de la pilota serà el dijous 19 de setembre en el centre municipal de pilota valenciana de Borbotó amb una jornada de promoció entre xiquets i xiquetes de secundària. L’endemà, a la mateixa hora i lloc, serà el torn per a promocionar el nostre esport entre els escolars de primària. Aqueix divendres també a la vesprada es podrà gaudir d’una exhibició de galotxetes al carrer pescamines de Campanar gràcies al CPV Socarrades d’aquest barri de València.

Els actes continuen el dissabte al matí en el Complex Esportiu i Cultural de la Petxina amb una jornada de psicologia de l’esport per als joves pilotaris, seguidament es farà el lliurament dels trofeus autonòmics dels campionats dels JECV del curs 2018-19.

El diumenge serà el dia gran de la pilota amb la celebració de les Supercopas de Galotxa, Juvenils de Galotxa, Raspall Femení i Escala i Corda. Les Supercopas són les grans finals on els guanyadors dels campionats de cada modalitat de l’any anterior s’enfronten per a demostrar qui és el més gran de cadascuna d’elles, al matí en Borbotó i a la vesprada en el trinquet de Pelayo.

Categorías Pilota Valenciana