Pilota Valenciana
»
»
»
»
»
PILOTA VALENCIA | La Lliga promesas Caixa Popular va prenent forma

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
Pilota Valenciana
Partida de jovens en la passada temporada. Foto: Fedpival

PILOTA VALENCIA | La Lliga promesas Caixa Popular va prenent forma

Partida de jovens en la passada temporada. Foto: Fedpival

La Federació Valenciana de Pilota està molt compromesa amb el desenvolupament dels joves talents amants d’aquest esport amb la finalitat d’aconseguir que isquen molts jugadors de nivell gràcies a la tecnificació que tan realitzant en diferents escoles. Al llarg de les últimes setmanes els tècnics de les escoles de tecnificació han estat perfilant la competició de 2019 perquè no solament siguen entrenaments el que facen els joves i també disposen de partides amb una exigència i un ritme més alt.

Aquesta serà la V Lliga de Promeses Caixa Popular que es dispute i per això durant el mes de juliol i els primers dies d’agost els entrenadors de tecnificació i escoles de perfeccionament han seleccionat als jugadors per a disputar apuesta competició de talents de l’escala i corda.

Aquesta temporada participaran 5 equips i 15 jugadors, on estan algunes de les promeses de la modalitat que entrenen en els centres de tecnificació de la Federació de Pilota Valenciana. La competició es disputara al mes de setembre i la gran final serà el diumenge 6 d’octubre.

Els jugadors preseleccionats per a disputar la competició enguany són: Álex CPV Petrer. Amores CPV Petrer Andrés CPV Riba-roja, Carlos CPV Marquesat, Efrén CPV El Puig Guillem CPV Alginet, Guillem CPV Meliana, Jesús CPV Faura, Joan G. CPV Sella, Juan Carlos CPV Monserrat, Luis CPV Quart de les Valls, Natxo CPV Castalla, Óscar CPV Pobla Vallbona, Toni CPV Sella i Vicent CPV Vinalesa.

Categorías Pilota Valenciana