Pilota Valenciana
»
»
»
»
»
Baronia i Riba-Roja aconsegueixen la victòria en l’Edicom Interpobles

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
Riba-roja
Riba-roja ocupa el primer lloc tant en seniors com en juvenils. Foto: Fedpival.

Baronia i Riba-Roja aconsegueixen la victòria en l’Edicom Interpobles

Riba-roja ocupa el primer lloc tant en seniors com en juvenils. Foto: Fedpival.

L’Alfara de la Baronia i l’Odontica Riba-roja van sumar tres punts cadascun d’ells en la segona jornada del Campionat Interpobles de Galotxa, gran premi Edicom. Aquest resultat els va otorgar les primeres posicions de la classificació en la màxima categoria de trinquet.

El primer equip del club de Riba-roja jugava a casa davant l’ascendit Manises A, que va notar la lesió de la seua resta Vicent Cervera enmig de l’enfrontament. El resultat final, 70 per 35, donava el triomf i els tres punts en joc, així com el lideratge en solitari, als jugadors locals del Camp de Túria.

L’Alfara de la Baronia va guanyar 45 a 70

L’altra partida de la jornada tenia l’Alfara del Patriarca A i l’Alfara de la Baronia com a protagonistes, que repetien la final de la temporada 2018, on els de la Horta Nord van aconseguir el títol que defensen enguany. Es va jugar la revenja, i els jugadors de la Baronia tancaven una gran partida, en la qual el 45 a 70 donava la victòria als visitants.

En la divisió de plata son el Trinquet de Torrent A qui encapçala en solitari el grup 1, i el Torrent B junt al Poliesportiu Massalfassar C qui empaten al front del grup 2. Altre Torrent, en aquest cas el D, mana en el seu grup de tercera, empatant en l’altre el Riba-roja D i el Torrent C. Ja en els grups de quarta A van en primera posició en solitari el Riba-roja E i l‘Industa Moncada A. Mentre que en quarta B ho fan l’Amics Pilota Xilxes C i el Torrent G. Pel que fa als juvenils, en la categoria A es el Bar Mercat Riba-roja G qui ocupa la primera posició, seguit de l’Algimia d’Alfara a només un punt. I en la categoria B el Borbotó D encapçala la classificació, per davant del Riba-roja H.

Por Golsmedia

Categorías Pilota Valenciana