Pilota Valenciana
»
»
»
»
»
El Trofeu Diputació de Castelló es va decidir a Borriol

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
Marc y Fèlix Trofeu DIputació Castelló
Marc i Félix van guanyar el Trofeu Diputació de Castelló 2019 al trinquet de Borriol. Foto: FEDPIVAL

El Trofeu Diputació de Castelló es va decidir a Borriol

Marc i Félix van guanyar el Trofeu Diputació de Castelló 2019 al trinquet de Borriol. Foto: FEDPIVAL

El Trofeu Diputació de Castelló ha conclòs este dilluns al trinquet de Borriol, que ha registrat una magnífica entrada per a presenciar la victòria de Marc i Félix davant Soro III i Nacho pel resultat de 60-45. En els prolegòmens de la partida, els finalistes han entregat a Carmen Jiménez i Diego López sengles samarretes signades per tots ells en reconeixement del títol que han aconseguit recentment a Portugal en l’Europeu de les categories sub-15, sub-17 i sub-19.

La tònica dominant de la partida ha estat que Marc i Félix es posaven per davant mentre que a Soro III i Nacho els tocava remar contra corrent. En el començament de la final, els després campions han sumat els dos primers jocs aprofitant que als seus rivals no disparaven amb la mateixa eficàcia, Marc i Félix han mantingut la intensitat i els dos o tres jocs d’avantatge durant una bona estona.

Soro III i Nacho han tirat de la seua qualitat per a acostar-se en el marcador, des del dau han tingut un joc molt propici per a ficar-se 40-45, però les errades els han castigat i la victòria dels seus rivals s’ha posat més clara amb el 35-50. I amb estos tres jocs de diferència ha acabat la final amb el definitiu 45-60 blau.

Final Trofeu DIputació díecastelló
Les finalistas del Trofeu DIputació de Castelló 2019 amb els juvenils homenatjats. Foto: Fedpival

Per altra banda, la gran final del Trofeu Diputació de Alacant 2019 es disputarà el pròxim dissabte 24, a partir de les 18.30 hores al trinquet El Rovellet de Dénia i després d’una prèvia de juvenils. Genovés II i Santi mesuraran forces amb Pere Roc II i Héctor per a aconseguir el valuós títol.

Por Golsmedia

Categorías Pilota Valenciana