Pilota Valenciana
»
»
»
»
»
La Ribera Alta presenta els seus equips que participaran en el Torneig Mancomunitats

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
Torneig Mancomunitats
Tret d’eixida dels equips del Torneig Mancomunitats. Foto: Fedpival.

La Ribera Alta presenta els seus equips que participaran en el Torneig Mancomunitats

Tret d’eixida dels equips del Torneig Mancomunitats. Foto: Fedpival.

A la seu de la Mancomunitat de la Ribera Alta a Alzira s’han presentat este dijous els dos equips que representaran a esta institució en el pròxim Torneig Mancomunitats de raspall de pilota valenciana. La formació composta per Ian, Sanchis i Lorja competirà en el Grup A mentre que el trio de Punxa, Seve i Gabi jugarà en el Grup B.

L’acte ha estat conduït pel president de la Mancomunitat de la Ribera Alta, Txema Peláez, que ha valorat el trofeu, de nova creació, com a “una bona idea. Les comarques, les mancomunitats, ens posem d’acord per a continuar consolidant este projecte de territori global valencià on els municipis tenen una importància cada vegada més gran en tot allò que es fa al territori”, ha dit Peláez.

En el Grup A ha estat representat per Ian, el Grup B per Roberto

També ha participat en l’acte el president de la Fundació per la pilota valenciana, Josep Maria Soriano. “Estem molt satisfets pel fet d’aglutinar tres campionats comarcals, aïllats, en un de més consistència i duració, i segur que de més ressonància mediàtica”, ha manifestat Soriano.

L’equip Ribera Alta que jugarà en el Grup A ha estat representat en esta presentació per Ian, que veu en el Torneig Mancomunitats una oportunitat de recuperar les bones sensacions dins del trinquet. Pel que fa a l’equip Ribera Alta del Grup BRoberto ha estat el representant.

Por Golsmedia

Categorías Pilota Valenciana