Pilota Valenciana
»
»
»
»
»
Tot preparat per a la huitena jornada de la lliga Bankia de Raspall

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
LIGA BANKIA DE RASPALL

Tot preparat per a la huitena jornada de la lliga Bankia de Raspall

Aquest dimecres el trinquet de Guadassuar obrirà les portes a la *Lliga Bankia de *raspall – Trofeu Diputació de València de pilota valenciana amb motiu de la huitena jornada de la fase regular. Cada equip comptarà amb tres partides per a poder certificar la seua classificació per a la fase final.

A la Ribera jugaran l’equip de Xeraco amb Ian, *Canari i *Ricardet i el representatiu del Genovés de *Punxa, *Tonet IV i Néstor. Duel dels segons en la taula contra els quarts, tots dos separats per tan sols 1 punt.

Fins i tot es podria donar l’intercanvi de posicions si la victòria cau del costat de *Punxa i els seus companys. La partida enfrontarà a dos trios que lluitaran de poder a poder, per a consolidar-se en les places de privilegi i, sobretot, per a allunyar-se de les places eliminatòries.

28

La jornada continuarà el divendres en el *trinquet d’Oliva on Barxeta de Moltó, Raúl i Eivissa jugaran contra el local amb Vercher, Sanchis i Javi López. El diumenge, en el trinquet d’Alzira, la formació local de Pablo, *Seve i *Lorja s’enfrontarà a la de Villanueva de Castellón de *Marrahí, Roberto i Gabi.

En la *Lliga Bankia d’escala i *corda, la huitena jornada començarà el dissabte amb la disputa de dues partides. A Borriana, l’equip de Vila-real de Puchol II, Tomàs II i Guillermo s’enfrontarà al de Montserrat amb Marc, Jesús i Álvaro Gimeno. I a Petrer, l’equip de Pedreguer-*Masymas de Francés, Nacho i Pere jugarà contra el d’Almussafes amb De la Vega, Raúl i *Monrabal II.

La jornada conclourà en la vesprada del diumenge en el *trinquet de Massamagrell amb el duel entre l’equip de Dénia de Soro III, Félix i Héctor i el de Benidorm amb Pere *Roc II, Javi i Carlos.

Por Golsmedia

Categorías Pilota Valenciana