Pilota Valenciana
»
»
»
»
»
Gran inici de la Lliga de *Llargues «Trofeu Diputació D’Alacant»

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
Final Llargues Trofeu Diputació Alacant 2019
Imatge de la final de primera categoría del Diputació d'Alacant de Llargues (FEDPIVAL).

Gran inici de la Lliga de *Llargues «Trofeu Diputació D’Alacant»

Imatge de la final de primera categoría del Diputació d'Alacant de Llargues (FEDPIVAL).

La XXXVI Lliga de Llargues “Trofeu Diputació d’Alacant» va arrancar aquest passat cap de setmana amb la disputa de la 1a jornada en les categories 2a i 3a.

El dissabte passat es van disputar tres partits de la categoria de plata de Llargues a Tibi. La primera partida va ser un derbi en el qual es van enfrontar els equips del CPV Agost A i el CPV Agost B, en el qual els segons van guanyar de manera contundent per 1 a 10 als seus companys de club. La segona partida, va enfrontar a les formacions del CPV La Vila Joiosa i el CPV El Campello, en la qual els primers van véncer fàcilment per 10 a 1.

LA 1a JORNADA DE 2a I 3a CATEGORIA DE LLARGUES VAN SER A TIBI I BENIDORM

Finalment, es va tancar la jornada de la 2a de *Llargues amb la partida entre el CPV Parcent i el CPV *Sant Vicent. L’equip de Parcent va guanyar de manera clamorosa *Sant Vicent, que no va sumar ni un joc en la partida. Amb aquests resultats, els equips vencedors sumen els tres punts que estaven en joc i que els col·loquen empatats en les primeres posicions de la classificació.

En la 3a categoria de *Llargues, es van disputar altres tres partides pertanyents al grup A de competició, el diumenge passat a Benidorm. La primera d’elles va enfrontar a dos equips de la Marina Alta, el CPV Xaló i el CPV Ondara, que va ser una partida molt disputada *bastant en la qual els d’Ondara van estar a un millor nivell i van acabar guanyant per 5 a 10 i els permet sumar tres punts.. El segon enfrontament, va anar entre el CPV Crevillent i el CPV La Vila Joiosa. En aquesta partida va véncer l’equip de la Vila per 1 a 10 i suma els seus primers tres punts.

LES SEGÜENT JORNADA SERÀ AQUEST PRÒXIM CAP DE SETMANA

Cerro la jornada en aquesta categoria la partida entre el CPV *Poble *Nou i el CPV Cocentaina. Els primers van guanyar còmodament per 10 a 2, que els fa col·locar-se juntament amb Ondara i La Vila en el més alt de la classificació.

Por Golsmedia

Categorías Pilota Valenciana