Pilota Valenciana
»
»
»
»
»
Presentat el nou seleccionador internacional de la Pilota Valenciana

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
Vicente Molines será el seleccionador internacional de Pilota Valenciana. Foto: Fedpival.

Presentat el nou seleccionador internacional de la Pilota Valenciana

Vicente Molines será el seleccionador internacional de Pilota Valenciana. Foto: Fedpival.

Després de la renúncia fa un parell de mesos de Pascual Sanchis com a seleccionador internacional de Pilota Valenciana, la Federació es va posar a la feina per a buscar un substitut. El president, José Daniel Sanjuan, va cridar a un dels seleccionadors de les categories inferiors per a conéixer la seua disponibilitat.

Davant aquesta crida, Vicent David Molines Vives, no va poder dir que no i ha sigut triat com a nou seleccionador absolut de pilota valenciana. És seleccionador de les categories inferiors (sub15, sub17 i sub19) des del 2013, a més de ser el vicepresident d’Alacant i de ratlles.

VICENT MOLINES ÉS EL NOU SELECCIONADOR ABSOLUT DE PILOTA VALENCIANA

Ara, 7 anys després, assumeix el repte de dirigir el combinat internacional valencià absolut en les pròximes cites europees i mundials. Sota la seua direcció als *Eurojoves, les seleccions inferiors han sigut campiones absolutes en 3 de les 4 trobades disputats fins al moment, amb 17 medalles d’or, 16 de plata i un bronze. El de Xaló té el rècord que els seus pupils han jugat sempre totes les finals de totes les categories i modalitats.

Vicent Molines durante una partida. Foto: Fedpival.

En paraules del responsable de la selecció de pilota valenciana, es veu capacitat per a prendre el control en aquesta nova etapa del combinat absolut «perquè soc un tècnic de la casa, coneixedor del món internacional, tinc una àmplia experiència en la dinàmica de grups tant en la meua etapa al capdavant de l’escola de pilota valenciana d’Orba com en les seleccions inferiors, i perquè, sobretot, m’agrada que els meus equips siguen competitius i donen una bona imatge tant dins com fora de la pista … «.

Durant aquests anys han passat sota la seua batuta grans jugadors professionals de hui dia i destacats del nostre esport com Marc de Montserrat, Guillem del Puig, Giner, *Seve, Mónica de Massamagrell, Francés, *Coneillet, *Sacha, Jose Lluís de Benidorm, Ana de Beniparrell, Amparo de Moncada, Mar de Bicorp, Victòria de València…entre altres.

«M’AGRADA QUE ELS MEUS EQUIPS SIGUEN COMPETITIUS I DONEN UNA BONA IMATGE TANT DINS COM FORA DE LA PISTA»

*Molines ve a omplir el gran buit que va deixar la vacant de *Pigat II fa dos mesos després de 17 anys com a seleccionador valencià. *Molines té una gran responsabilitat per a continuar el llegat del seu predecessor, qui sumava sota la seua direcció 5 campionats absoluts d’Europa i 3 mundials. El nou seleccionador considera que «*Pigat II ha sigut un exemple de saber estar i dirigir a jugadors d’una grandíssima qualitat. Estic agraït a ell per la seua predisposició a donar-me consells perquè la selecció valenciana tinga un rendiment òptim».

El nou seleccionador té com a primer repte important la cita europea de Bèlgica 2021 amb la selecció valenciana absoluta, si les condicions mundials permeten la realització de la mateixa l’any vinent. Home meticulós, mestre de professió, director del *CEIP *Benicadim de Beniarbeig actualment, sempre s’ha caracteritzat per la seua perseverança i la consecució del proposat, així com la seua preocupació per tots els jugadors i jugadores que han passat sota la seua direcció.

«M’agradaria treballar els pròxims mesos amb la gent jove que ha passat per les seleccions inferiors, destacant i mostrant un bon nivell, juntament amb els millors jugadors professionals del nostre esport. L’objectiu ha de ser el de construir una selecció competitiva, al mateix temps, que renovem els seus pilars bàsics, assegurant d’aquesta manera la continuïtat dels bons resultats».

La setmana vinent Vicente *Molines donarà a conéixer el nom del seu ajudant i mà dreta en la selecció, així com la primera convocatòria per a jugador i jugadores de cara als 2 primers entrenaments que ha planificat.

Por Golsmedia

Categorías Pilota Valenciana