Pilota Valenciana
»
»
»
»
»
Benidorm, líder indiscutible de la Lliga Professional d’Escala i Corda

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
Benidorm, líder indiscutible de la Liga Profesional d'Escala i Corda. Foto: Fedpival.

Benidorm, líder indiscutible de la Lliga Professional d’Escala i Corda

Benidorm, líder indiscutible de la Liga Profesional d'Escala i Corda. Foto: Fedpival.

L’equip de Benidorm de Pere Roc II, Javi i Carlos acabarà la fase regular de la Lliga Bankia d’Escala i Corda sent encara més líder gràcies a la contundent victòria per 60-25 davant la formació de Vila-real de Puchol II, Tomàs II i Guillermo en la partida disputada aquest dilluns en el trinquet de la Pobla de Vallbona.

El duel ha obert la penúltima jornada de la fase regular, on ja és clar que equips accediran a les semifinals encara que falta per concretar l’ordre dels enfrontaments de primers contra quarts i segons contra tercers. Malgrat la derrota de l’equip de Vila-real, es mantenen en la segona posició.

L’EQUIP DE BENIDORM DE PERE ROC II, JAVI I CARLOS VENCE A la FORMACIÓ DE VILA-REAL DE PUCHOL II, TOMÀS II I GUILLERMO

La partisca ha sigut un recital dels guanyadors i un sofriment per als perdedors, que han volgut però no han pogut. La diferència ha sigut gran entre totes dues formacions.

La jornada continuarà hui dimarts, en el trinquet Tio Pena de Massamagrell, amb un duel entre l’equip de Dénia de Soro III, Félix i Héctor i el d’Almussafes amb De la Vega, Raúl i *Monrabal II. Comença el comiat de totes dues formacions de la competició després de quedar-se sense opcions de classificar-se a semifinals.

SEGUEIXEN LES PARTIDES EN ETRINQUET DE MASSAMAGRELL I EN EL DE GUADASSUAR

Ja el dimecres en el *trinquet de Guadassuar, l’equip de Murla de Genovés II, Félix i Bueno jugaran contra el de Montserrat amb Marc, Jesús i Álvaro Gimeno. Els primers també comencen a dir adeu a la present edició de la Lliga mentre que els segons tenen l’oportunitat d’igualar a punts amb els equips encapçalats per Puchol II i Francés, segons i tercers respectivament en la classificació.

Por Golsmedia

Categorías Pilota Valenciana