Pilota Valenciana
»
»
»
»
»
Faura es corona com a nou campió en Galotxa 28 anys després

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
Faura se proclama ganador en la final de Galotxa 28 años después. Foto: Fedpival.

Faura es corona com a nou campió en Galotxa 28 anys després

Faura se proclama ganador en la final de Galotxa 28 años después. Foto: Fedpival.

L’última jornada de les finals del 45a Campionat Autonòmic de Galotxa «Trofeu El Corte Inglés» es va jugar al carrer de pilota Vicent Venancio Rel de Meliana, amb quatre finals de primer nivell, primera categoria, tercera, juvenil i segona femenina.

Mobles Guillen Faura A va guanyar en primera categoria, Llançadora Montserrat en juvenils, Faura C en tercera categoria i Massalfassar en segona categoria femenina. Mancant la final de de quarta categoria A, que jugaren Quart de les Valls i *Marquesat en els pròxims dies, tancant una gran edició de la competició més important de la modalitat de *galotxa.

3

La final de primera va ser una de les més boniques i disputades dels últims anys, on dos dels clubs clàssics de la modalitat arribaven amb molta il·lusió en una final atípica, ja que pels protocols per la crisi sanitària, es va jugar sense poder gaudir de la festa dels clubs, que omplin en massa aquestes jornades, amb centenars d’aficionats que acompanyen als seus jugadors.

L’equip de Faura es proclama campió de *Galotxa en 2020. Foto: *Fedpival.

La final va ser molt emocionant, per dos equips que van lluitar durant quasi dues hores pel títol, una partida física i dura on els jugadors *pelotearon a gran intensitat. L’equip de Faura va començar millor la final i aqueix lleuger avantatge de dos o tres jocs va ser fonamental, per a acabar guanyant, ja que l’equip de Montserrat va haver d’anar sempre a remolc lluitant per intentar superar a l’equip de les Valls.

En l’equip de Montserrat, Óscar va ser el millor de l’equip, aguantant al seu equip en els moments complicats en un carrer on cal tindre molta força per a jugar en el *bot, ja que el carrer de Meliana és una de les més llargues de la modalitat, amb 70 metres. A Faura, *Pepet va jugar i va dirigir al seu equip a la recerca de la glòria, al costat de Martí I, que va demostrar que és un gran jugador, lluitador i bravo com a pocs, que va aconseguir el seu segon títol al carrer de Meliana. Llopis, en la posició de *punter també va estar a gran nivell i va aconseguir un títol anhelat. Els dos *feridores van estar a gran nivell ajudant als seus equips en aqueixa posició, Any i *Balbu, aconseguint *quinces importants en jocs claus. La final va ser titànica.

Al final els de Faura van aconseguir un títol que només havien aconseguit Álvaro de Faura, Ximo de Massalfassar, Aragonesa de Massalfassar i *Berbis de Benavites en 1992, per al club de Faura. En 2018 i 2019 van ser subcampions, però en 2020 van tocar el cel amb un nou títol de primera categoria, el més important de la modalitat.

MONTSERRAT GANA EN JUVENILS, FAURA C EN TERCERA I MASSALFASSAR EN SEGONA FEMENINA

En la final de juvenils es va gaudir de dos equips amb bons jugadors que continuen formant-se per a arribar a l’elit de la modalitat. Va guanyar Montserrat en una de les seues millors finals de juvenils en els últims anys, destacant Alejandro en el *bot, que en el futur serà un jugador clau en el seu club, molt ben acompanyat pels seus companys per a guanyar la final davant Tavernes Blanques.

En la final de tercera, Faura C va guanyar el títol de la categoria de bronze a l’equip de Faura B. Els guanyadors es van adaptar millor al carrer de Meliana per a guanyar el títol i arredonir aquesta gran jornada per al club de les Valls.

En la final de segona categoria femenina, Massalfassar va donar la sorpresa en una final molt igualada que es va decidir després de la igualada a 65, davant el conjunt de Montserrat, després d’una final amb alternatives en el marcador.

Por Golsmedia

Categorías Pilota Valenciana