Pilota Valenciana
»
»
»
»
»
Ja està en marxa el “Trofeu Diputació De València” de Frontó per parelles

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
Comienza el “Trofeu Diputació De València” de Frontón por parejas. (Foto: Fedpival.)

Ja està en marxa el “Trofeu Diputació De València” de Frontó per parelles

Comienza el “Trofeu Diputació De València” de Frontón por parejas. (Foto: Fedpival.)

Aquesta cap de setmana comença el XXXIII Campionat Autonòmic de Frontó per parelles “Trofeu 2Diputació de València”. Davant l’actual situació, s’ha hagut d’adaptar el format de totes les competicions de clubs, els formats de la lliga curta i altres de copa per eliminatòries d’anada i volta, com és el cas d’aquest Autonòmic.

La competició es disputarà entre els mesos de juliol i agost. En la majoria de les categories es començarà per les eliminatòries de quarts de final, excepte en la segona categoria del cap de setmana que es jugarà la lliga curta, en la qual els dos primers classificats jugaran la final i la tercera d’entre setmana que ho farà des de huitens de final.

També es disputarà una segona fase per als equips que queden eliminats en la primera eliminatòria i així poden continuar participant unes setmanes més. Les eliminatòries de cada categoria s’han confeccionat mitjançant un sorteig previ que es va realitzar fer un parell de setmanes.

EL TORNEIG SE CELEBRARÀ DURANT ELS MESOS DE JULIO I AGOST MITJANÇANT UN FORMAT DE COPA DE ELIMINATÒRIES D’ANADA I VOLTA

La primera categoria del cap de setmana començarà amb les seues primeres eliminatòries aquest dissabte 4 de juliol. Els enfrontaments de quarts de final són: *Ninobe Quart de Poblet A jugarà contra CPV El *Racó *Pobla Vallbona; CPV Castelló de la Plana s’enfrontarà al CPV Museros; mentre que el CPV Almussafes A ho farà contra la *Penya *Pilotari El Puig A. La volta d’aquests enfrontaments serà el cap de setmana de l’11 i 12 de juliol. Les semifinals seran els dos següents dissabtes, en els quals jugaran els tres equips vencedors de la primera ronda i el millor perdedor. Les finals seran l’1 i 2 d’agost.

La categoria de plata del cap de setmana competirà en format de lliga curta a una volta. Les formacions que ho faran són: la *Penya *Pilotari El Puig B, CPV Almussafes B i *Ninobe Quart de Poblet B. *Enesta primera jornada s’enfrontaran la *Penya *Pilotari El Puig B i el CPV Almussafes B, en el frontó del Puig aquest dissabte 4 de juliol. En aquesta categoria la final la disputaran els dos millors equips classificats de la lliga.

Foto: *Fedpival

Respecte a la tercera categoria, els enfrontaments de quarts de final són els següents: el CPV Paterna A jugarà contra el CPV Paterna B; la *Penya *Pilotari el Puig C s’enfrontarà a *Ninobe Quart Poblet C; mentre que la *Penya *Pilotari el Puig D espera al seu rival de semifinals que eixirà dels dos vencedors de les eliminatòries i el millor perdedor.

LES FINALS DEL CAP DE SETMANA ES REALITZARAN L’1 I 2 D’AGOST

Per a les tres categories d’entre setmana, l’anada de les primeres eliminatòries ja es va produir dimecres passat. En la màxima categoria els enfrontaments de quarts de final són: CPV Meliana A se enfrontarà a *Ninobe Quart de Poblet D; el CPV Vinalesa A competirà contra el CPV Beniparrell; *Delifret-*Magber Petrer jugarà contra el CPV *Sant Vicent; mentre que el CPV Alzira espera al seu rival en semifinals, que podrà ser un dels tres vencedors dels eliminatòries.

En la categoria de plata d’entre setmana, els enfrontaments de quarts de final són: el CPV Vinalesa A buscarà passar a semifinals davant el CPV Foios; el CPV Meliana competirà contra el CPV Vinalesa C; mentre que el CPV *Borbotó espera al seu rival en les semifinals, que eixirà dels dos vencedors i el millor perdedor.

Finalment, en la tercera categoria d’entre setmana, les eliminatòries comencen des de huitens de final, en el qual els enfrontaments són: *Socarrades *Campanar jugarà contra el CPV Massalfassar B; el CPV Massalfassar A competirà contra el CPV Manises; el CPV *Borbotó B es *enfrontará contra el CPV *Ciutat Carlet; la quarta eliminatòria serà *Trinquet de Torrent A i CPV *Riba-Roja; el cinqué enfrontament el protagonitzen *Carraixet Tavernes Blanques A i CPV *Tamborí València; mentre que l’últim enfrontament serà *Carraixet Tavernes Blanques B contra *Trinquet de Torrent B. Els sis vencedors de la primera ronda i els dos millors perdedors es classificaran per als quarts de final.

Por Golsmedia

Categorías Pilota Valenciana