Pilota Valenciana
»
»
»
»
»
Bicorp se alza con la Liga Bankia de Raspall Femenino

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
Las jugadores de Bicorp se alzan con el título de raspar femenino. Foto: Fedpival.

Bicorp se alza con la Liga Bankia de Raspall Femenino

Las jugadores de Bicorp se alzan con el título de raspar femenino. Foto: Fedpival.

Des de fa quatre anys el destí va buscar que dues jugadores es trobaren per a convertir-se en l’equip i la dupla amb més títols en la modalitat de Raspall Femení, en primera categoria.

Victoria i Mar buscaven companyes per a continuar creixent com a jugadores per diferents motius i després de conéixer-se en les seleccions inferiors van decidir formar equip per a créixer juntes esportivament. Des de principis de de 2017, han format un equip quasi invencible.

LES DUES JUGADORES DE BICORP HAN TORNAT A CONQUISTAR EL TÍTOL MÉS IMPORTANT

Aquesta temporada, només han perdut una partida en *Borbotó, però en la final van mostrar tot el seu potencial, i el seu millor joc davant Beniparrell, guanyant per 40 a 20. Les dues jugadores de Bicorp s’entenen a la perfecció i ho demostren en cada partida, sent tal vegada el seu secret la gran amistat que tenen dins i fora del *trinquet. Des de fa quatre anys tenen una gran estabilitat jugant juntes i defensant els colors del primer equip de la Canal de Navarrés.

Amb aquest títol ja és l’habitació consecutiva que aconsegueixen des de 2017 en la *Lliga Bankia de *Raspall Femení, quedant-se a només tres títols del gran equip de *Borbotó, que amb Ana Belén de *Borbotó, va formar un equip intractable durant amb quasi una dècada. Tant Victoria com Mar han demostrat que l’estabilitat i créixer a poc a poc és la via per a aconseguir resultats.

LES GERMANES *PUERTES DE BENIPARRELL FOREN LES SUBCAMPIONES

Les germanes *Puertes van quedar subcampiones novament però han tancat una gran temporada, guanyant totes les partides i únicament perdent en la gran final, un altre gran equip. En la gran final van estar com a reserves Mireia de Beniparrell i Sandra de Navarrés, que aspiren a seguir el camí de les seues companyes.

En la final de Massalfassar no va faltar ningú per a estar al costat de les millors jugadores de la modalitat. Van ser presents el president de la Federació de *Pilota Valenciana, José Daniel Sanjuán, el director general de l’esports, Josep Miquel Moya, les vicepresidentes de la *FPV, Susana Serrano i Elvira López, la coordinadora de Comunicació i relacions externes a la Comunitat Valenciana i Múrcia de Bankia, Isabel Rubio, l’alcalde de Massalfassar, Álvaro *Montañes, l’alcalde de Beniparrell, Salvador *Masaroca i l’alcaldessa de Bicorp, Josefina García, entre altres.

Por Golsmedia

Categorías Pilota Valenciana