Pilota Valenciana
»
»
»
»
»
Les semifinals de l’Autonòmic Individual d’Escala i Corda toquen a la porta

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
Mario Fedpival
Mario afronta la seua primera semifinal individual de nivell. Foto: Fedpival.

Les semifinals de l’Autonòmic Individual d’Escala i Corda toquen a la porta

Mario afronta la seua primera semifinal individual de nivell. Foto: Fedpival.

Jesus i Alex de la Baronia, Pablo de Borriol i Mario de Riba-roja es jugaran les dues places de la gran final del 10é Campionat Autonòmic Individual d’Escala i Corda, trofeu Generalitat Valenciana.

Aquesta setmana comencen les semifinals de la màxima categoria del torneig, la primera A, amb els enfrontaments d’anada de les mateixes. En la primera eliminatòria els protagonistes seran dos companys de club que es coneixen a la perfecció, Jesus i Alex de l’Alfara de la Baronia. Dos jugadors que destaquen per la seua gran pegada i que es proclamaren junts com campions de la Supercopa d’Escala i Corda el passat mes de setembre.

Aquesta setmana comencen les semifinals de la màxima categoria del torneig

El primer acte d’aquesta semifinal tindrà lloc el pròxim diumenge, a les 11 hores, en el trinquet d’Algimia d’Alfara, recinte on juguen habitualment els dos. L’altra eliminatòria enfrontarà a altres dos jugadors que també han entrenat junt els últims, tot i ser de clubs diferents, Pablo de Borriol, que participa pel club de pilota de Castelló de la Plana, i Mario de Riba-roja. La partida d’anada serà també el diumenge, previssiblement a les 12 hores, en el trinquet de Borriol. La experiència de Pablo haurà de fer front a la joventut de Mario, i els dos tenen un referent recent, ja que s’enfrontaren en quarts de final, on el 60 a 55 favorable al de la Plana, després d’una partida molt renyida, va fer que Mario fora repescat per a semifinals.

Pel que fa a la primera B, Edu de Riba-roja espera rival en la final, ja que la seua semifinal no es podrà jugar per lesió del seu rival, Diego d’Onda. La plaça restant tindrà dos candidats de molt de nivell, l’actual campió del torneig, Pasqual de la Pobla, i Juan Carlos, Xato d’Almenara, que fou subcampió també en la competició fa uns anys. El trinquet d’Algimia, diumenge a les 10, serà l’escenari de la partida d’anada. Els enfrontaments de tornada, tant de primera A com B, es disputaran el diumenge 27 d’octubre, en una intensa sessió matinal al trinquet de la Pobla de Vallbona.

Por Golsmedia

Categorías Pilota Valenciana