Pilota Valenciana
»
»
»
»
»
Benidorm torna a ser campió de Llargues després d’una final molt disputada

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
Benidorm es el nuevo ganador de la Liga de Llarges. Foto: Fedpival.

Benidorm torna a ser campió de Llargues després d’una final molt disputada

Benidorm es el nuevo ganador de la Liga de Llarges. Foto: Fedpival.

El carrer de pilota de Tibi, ha sigut l’escenari on s’ha tancat la XXXVI Lliga de Llargues Trofeu Diputació d’Alacant, amb la disputa de les finals, marcades per la situació actual.

La final de les finals d’aquesta modalitat enfrontava a l’equip del CPV Benidorm, format per José Luis en la banca, Juan de *rest, Navarro de contra *rest, Rotllo de *punter i Dani Ros de *punter que vestien de roig, contra el CPV Sella que anava de blau, alineat amb Martínez de banca, Quico de resta, Toni de *rest, Carlos de *punter i *Piripi de *punter.

LA FORMACIÓ DE LA MARINA BAIXA TORNA A VÉNCER EN LA MÀXIMA CATEGORIA DE LLARGUES

La partida començava de manera favorable per als de roig, després d’un llarg primer joc de més de 20 minutos, finalment s’anotaven al marcat al costat del següent, 2 a 0. Els de Sella guanyaven el següent joc i s’acostaven 2 a 1 però l’equip de Benidorm, que hi havia començant molt bé no volia perdre l’avantatge guanyat i es va emportar l’habitació jugue de la partida, 3 a 1. Els dos següents jocs van ser anotats per l’equip de Sella, deixant la partida igualada a 3 jocs, que donava molta emoció faltant mitja hora per al final de la partida.5

El tram final, l’equip de Benidorm va aprofitar una baixada dels de Sella que li va permetre sumar els dos jocs següents i quan semblava tot decidit, amb 12 minuts per al final, els de blau van tornar a posar la igualada a 5 jocs en el marcador. Finalment, amb el temps conclòs, només es podia jugar un joc més per a desfer la igualada, que amb molts nervis i emoció el va acabar aconseguint l’equip de Benidorm guanyant dues bones raneges en el final de l’enfrontament. La victòria ho torna a coronar com el millor equip de *Llargues.

Al matí, en la final de la categoria juvenil, s’havien enfrontat els equips del CPV Sella i el CPV Relleu, en el qual va guanyar Sella per 8 a 0; mentre que en la tercera categoria el CPV Xaló es va proclamar campió en véncer al CPV La Vila Joiosa per 10 a 7.

Por Golsmedia

Categorías Pilota Valenciana