Pilota Valenciana
»
»
»
»
»
La pilota valenciana d’elit recupera la seua activitat

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
Imagen de archivo de un jugador celebrando un punto.

La pilota valenciana d’elit recupera la seua activitat

Imagen de archivo de un jugador celebrando un punto.

Per fi. Els amants de la pilota valenciana estan d’enhorabona. I és que la federació portava temps barallant perquè l’esport autòctona siga considerat activitat essencial i, per tant, que els jugadors professionals puguen jugar les seues partides igual que fan altres esports professionals.

Així doncs, després de l’anunci de la Generalitat Valenciana, la Fundació reprendrà la competició la setmana vinent amb les lligues. Les partides es jugaran a porta tancada i la nova programació es comunicarà en els pròxims dies.

LA GENERALITAT VALENCIANA PERMET A partir de l’1 DE MARÇ LA PRÀCTICA DE LA COMPETICIÓ PROFESSIONAL DE LA PILOTA VALENCIANA, PARADA DES DEL 21 DE GENER

Dilluns que ve 1 de març entraran en vigor les noves mesures en la Comunitat Valenciana per a lluitar contra el COVID19. Entre aquestes mesures es permet la pràctica de la competició professional de la pilota valenciana. Ara ja compten amb el permís de les autoritats sanitàries i esportives.

Les lligues professionals es van parar el passat 21 de gener. Per tant ha passat més d’un mes sense que la pilota valenciana omplirà els *trinquets de la Comunitat. El més probable és que la competició es reprenga amb una jornada intersetmanal.

«La *Fundació vol agrair que la demanda, d’equiparar la pilota amb la resta d’esports que estaven competint al seu màxim nivell, haja sigut satisfeta i s’haja tingut en compte les singularitats de la pilota valenciana, l’esport autòcton dels valencians que, a més, és considerat com *BIC», ha manifestat la Federació de *Pilota Valenciana.

«No obstant això, des de la *Fundació s’insta l’Administració a continuar defensant la pilota d’elit amb l’elaboració d’un marc jurídic que protegisca els jugadors de primera línia i així, evitar que davant una altra situació imprevista, com en aquest cas una pandèmia, la pilota d’elit puga seguir amb la mateixa equiparació legal que la resta d’esports professionals», conclou.

Por Golsmedia

Categorías Pilota Valenciana