Pilota Valenciana
»
»
»
»
»
Torna el màxim nivell al Edicom Interpobles de Galotxa

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
Acción durante una partida de Galotxa. Foto: Fedpival

Torna el màxim nivell al Edicom Interpobles de Galotxa

Acción durante una partida de Galotxa. Foto: Fedpival

Comença la 34 edició del Campionat Interpobles de Galotxa. Les categories més competitives, primera, segona i tercera de la competició de carrer es posaran en marxa el pròxim cap de setmana. En el cas de primera categoria lluitaran quatre equips pel títol absolut del torneig, que defensa enguany el vigent campió, Llançadora Montserrat.

Les partides de la primera jornada tindran com a protagonistes al *Electrofassar Massalfassar A, guanyador en el 2019 de la segona categoria i que puja enguany a primera, que s’enfrontarà a casa dissabte que ve precisament amb el Llançadora Montserrat A, i al Ovocity Marquesat A, que rebrà al seu carrer al Lampisteria Bueno Meliana A.

AQUESTA SETMANA S’INICIEN LES CATEGORIES QUE QUEDAVEN PER A INICIAR LA 34 EDICIÓ DEL CAMPIONAT INTERPOBLES DE GALOTXA

En la competició juvenil paral·lela a la categoria sènior de primera les partides enfrontaran al *Carraixet Tavernes Blanques amb el Llançadora Montserrat, i al *Ovocity *Marquesat amb el Lampisteria Bueno Meliana.

Acció durant una partida de Galotxa.

Quant a la divisió de plata, començaran aquesta setmana a jugar un total de huit equips: Actuacions Meliana C, profisc 2000 *Borbotó A, Bar València Quart A i Faura B, que formaran el grup A de la categoria, i *Ajuntament de Beniparrell, *Caixa Popular Meliana B, *Mobles Guillen Faura A i Immobiliària Palanca Foios A, que jugaran en el grup B.

Mentre que en tercera categoria hi haurà altres huit formacions lluitant pel campionat. El grup A comptarà amb els equips de profisc 2000 *Borbotó C, Faura C, *Caixa Popular Foios B i Via Augusta Massalfassar B; jugant en el grup B estarà el *Caixa Popular Godelleta, *Ovocity *Marquesat B, Llançadora Montserrat B i profisc 2000 *Borbotó B.

Por Golsmedia

Categorías Pilota Valenciana