Pilota Valenciana
»
»
»
»
»
Configurat el calendari de les categories recreatives del campionat autonòmic

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
FEDPIVAL
FOTO: fedpival

Configurat el calendari de les categories recreatives del campionat autonòmic

FOTO: fedpival

Ja es coneix el calendari de les fases prèvies de les categories recreatives del IV campionat autonòmic de Pilota Grossa. Jornades de competició que es disputaran durant el 12 d’octubre i el cap de setmana del 15, 16 d’octubre.

En primer lloc serà el torn per a la categoria mixta, la qual es disputarà el dimecres 12 d’octubre al trinquet d’Ondara. Pel matí serà el torn per al grup 1, el qual començarà a partir de les 9:30h i participaran el CPV Parcent C, CPV Parcent D, CPV Abdet B i CPV Abdet C. Més tard, per la vesprad, a partir de les 16h serà el torn del CPV Parcent A, CPV Parcent B, CPV Abdet A i CPV Sella.

La següent categoria a disputar-se serà la categoria sènior recreativa, la qual es disputarà el dia 15 d’octubre a la localitat de Manuel a partir de les 9:30h. En aquesta participaran el CPV Manuel A, CPV Manuel B, CPV Real de Gandia A i el CPV Ondara.

Finalment, el diumenge 16 d’octubre a partir de les 9h es disputarà la categoria femenina. En primer lloc el grup 1 del CPV Beniarbeig- El Verger A, CPV Real de Gandia i CPV Ondara començarà a partir de les 9h. A continuació a partir de les 10:30h serà el torn per al grup 2 amb el CPV Abdet, CPV Parcent i CPV Beniarbeig-El Verger.

Els equips que es classifiquen passaran a la fase de semifinals, la qual es disputarà el cap de setmana del 22-23 d’octubre.

Pel que fa a les categories federades, soles falta per disputar-se l’última jornada de la tercera categoria, la qual es disputarà el dissabte a Benimantell. En aquest grup ja estan classificats per a semifinals el CPV Abdet H, CPV Abdet G, CPV Ondara i CPV Parcent F.

Por Golsmedia

Categorías Pilota Valenciana