Pilota Valenciana
»
»
»
»
»
La Vall-Bicorp i Beniparrell-Alqueria d’Asnar a per la final de l’Autonòmic aproop!

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
fedpival femeni
Foto: Fedpival.

La Vall-Bicorp i Beniparrell-Alqueria d’Asnar a per la final de l’Autonòmic aproop!

Foto: Fedpival.
La màxima categoria femenina de l’Autonòmic de raspall parelles Trofeu Diputació de València Gran Premi aproop! telecom va ser la més matinera en començar i també ho ha sigut per a tancar la fase regular. Després de sis jornades, quatre equips s’han guanyat el dret a jugar les semifinals què, passat aquest cap de setmana d’aturada per la disputa de la final de l’Individual CaixaBank, es jugaran durant els dos següents caps de setmana. La Vall-Bicorp i Beniparrell-Alqueria d’Asnar seran els duels de la ronda prèvia a la gran final.
6ª jornada
Al grup A, amb Bicorp i Beniparrell ja classificats, restava conéixer l’ordre a la classificació després del duel directe que s’havia de jugar a la Canal de Navarrés. Victoria i Marina no donaren opció a la sorpresa i s’imposaren a Ana i Mireia per 25-10, triomf amb el qual Ecomuseo Bicorp és primer amb 15 punts i una sola derrota -la patida al carrer beniparrellí-, mentre que Ajuntament de Beniparrell A es queda amb la segona plaça, amb 11.
A l’altra partida del grup, Estudi Martí Borbotó A va guanyar a Bonrepòs i Mirambell davant Tavernes Blanques A (0-25). A Irene i Amparo les ha faltat un punt per a jugar les semifinals, ja que han sumat 10. Per la seua part, Marta i Zaira tanquen el grup sense punts.
El grup B sí ha canviat de líder. L’enfrontament que s’havia de jugar a Càrcer entre La Vall B i l’Alqueria d’Asnar s’ha resolt amb un 0-25 per a Erika, Myriam i Fanni, que arriben als 14 punts d’Aida i Natalia però amb la diferència de jocs favorable a les del Comtat.
Amb 8 punts, terceres, són Ana i Anabel, de l’Estudi Martí Borbotó B, què en l’última jornada guanyaren a l’Alqueria de la Comtessa (25-5). Judith i Claudia finalitzen quartes.
D’aquesta manera, les partides de semifinals es jugaran el 23 (anada) i 30 d’octubre (tornada). Beniparrell i l’Alqueria d’Asnar protagonitzaran un dels duels, mentre que l’eliminatòria entre Bicorp i La Vall serà una reedició anticipada de la final de l’any passat.
Els equips que isquen vencedors s’amidaran en la final del 5 de novembre, que es celebrarà al trinquet d’Ontinyent.

Por Golsmedia

Categorías Pilota Valenciana