Pilota Valenciana
»
»
»
»
»
La Vall i Bicorp afronten com a líders la segona volta de l’aproop!

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
fedpival
Foto: Fedpival.

La Vall i Bicorp afronten com a líders la segona volta de l’aproop!

Foto: Fedpival.
El Campionat Autonòmic de raspall parelles Trofeu Diputació de València Gran Premi aproop! telecom va tancar la primera volta amb dos líders sòlids. Tant La Vall com Bicorp encapçalen els seus grups amb la màxima puntuació possible després de la tercera jornada, què també va resultar exitosa per a Xeraco i Alzira A.
3ª jornada
El grup A està dominat fins el moment pel CPV La Vall A. Els d’Alcàntera-Càrcer, en aquest cas Rafa i Arnau, asseguraren els 3 punts a casa davant Gavarda, amb Pau i Ximo (25-15), i ja tenen 9, mentre que els gavardins tanquen la classificació amb 1.
Darrere dels de la Vall marxa Xeraco. Els de la Safor, que jugaren amb Josep i David, superaren amb autoritat a Enrico i Antonio, de Ferratges Ella Alzira B, per 25-0, i totalitzen 6 punts, lluny dels 2 que té l’equip alzireny.
Al grup B, Bicoroliva Bicorp superà amb èxit la complicada visita al Genovés, on Mario i Borja s’imposaren a Kilian i Caxu per 10-25. Els de la Canal de Navarrés també sumen 9 punts, mentre que els genovesins es queden amb 3.
Amb 6, en segona posició, es situa Family Cash Alzira A. Edu i Carlos s’adjudicaren el triomf també amb solvència davant Andreu i Fede de Lanzadera Montserrat (25-0) i arriben als 6 punts. Els montserraters encara no han puntuat.
Pròxima jornada
El campionat es repren aquest diumenge, després del descans del cap de setmana anterior, amb la quarta jornada. En ella, al grup A, Gavarda visitarà a l’Alzira B a les 11:00 hores al trinquet de Xeraco. També a la localitat de la Safor, Xeraco rebrà la visita de La Vall A a les 19:30 hores.
Al grup B, el Genovés tornarà a jugar a casa, en aquesta ocasió contra Alzira A, a les 11:00 hores. A Bicorp, els locals s’enfrontaran a Montserrat a partir de les 12:00 hores.

Por Golsmedia

Categorías Pilota Valenciana