Pilota Valenciana
»
»
»
»
»
La Champions de Llargues, preparada

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
finales Parcent
Foto: CIJB.

La Champions de Llargues, preparada

Foto: CIJB.

La Copa de Campions o ‘Coupe dones Champions’ de Llargues es disputa el cap de setmana del 4, 5 i 6 de novembre amb Sella (Alacant) com a seu central, i les subseus d’Alcoleja i Benidorm.

La competició la disputen els diferents campions de les competicions de França, Bèlgica, Països Baixos, País Basc i Comunitat Valenciana. En total entraran acció 12 equips: Sella, Parcent, Relleu i Benidorm (Comunitat Valenciana), Bitgum i Franeker (Països Baixos), Bizkaia i Guipuzkoa (País Basc), Thieulain, Baasrode i Kerksken (Bèlgica) i Maubeuge (França). Hi haurà quatre grups de tres, i els millors de cada grup disputaran les semifinals.

Composició de grups

El grup 1 es compon de Parcent, Bitgum i Bizkaia, mentre que el grup 2 està compost per Thieulain, Relleu i Maubeuge. En el grup 3, Sella, Guipuzkoa i Baasrode són els clubs que lluitaran per les places de semifinals. Finalment, el grup IV està compost per Kerksken, Benidorm i Franeker.

Parcent, Thieulain, Sella i Kerksken, caps de sèrie

Els caps de sèrie són Parcent, com a campió de la Champions 2021, Thieulain, com a campió de Bèlgica, Sella, com a campió valencià, i Kerksken, com a subcampió belga i màxim campió de la Champions.

En la seu d’Alcoleja jugaran els equips del grup 1, mentre que a Benidorm ho faran els grups 2 i 4. El grup 3 jugarà a Sella. Precisament a Sella és on es disputarà la fase final (semifinals i final), el diumenge 6 al matí.

La Champions arrancarà amb la inauguració del divendres 4 a Sella. L’acte consistirà en una concentració en la plaça Major de Sella, amb cerimònia d’inauguració i sopar. L’acte començarà a les 19:00h.

Competició i horaris

Ja el dissabte serà el dia de la competició. A partir de les 10:00h, a Alcoleja, Sella i Benidorm, jugaran els grups 1, 2 i 3, respectivament, i en jornada matinal. A partir de les 15:00h, a Benidorm, serà el torn del grup 4. La fase regular de cada grup consistirà en els diferents duels entre el primer cap de sèrie contra el segon, el segon contra el tercer i el primer contra el tercer.

Grup 1 (Alcoleja, a partir de les 10:00h):

1. Parcent
2. Bitgum
3. Bizkaia

Partides:
1. Parcent-Bitgum
2. Bitgum-Bizkaia
3. Parcent-Bizkaia

Grup 2 (Benidorm, a partir de les 10:*00h):

1. Thieulain
2. Relleu
3. Maubeuge

Partides:
1. Thieulain-Relleu
2. Relleu-Maubeuge
3.Thieulain-Maubeuge

Grup 3 (Sella, a partir de les 10:*00h):

1. Sella
2. Guipuzkoa
3. Baasrode

Partides:
1. SellaGuipuzkoa
2. Guipuzkoa-Bassrode
3. Sella-Baasrode

Grup 4 (Benidorm, a partir de les 15:*00h):

1. Kerksken
2. Benidorm
3. Franeker

Partides:
1. Kerksken-Benidorm
2. Benidorm-Franeker
3. Kerksken-Franeker

El diumenge, semis i final a Sella

El diumenge es disputarà la fase final, íntegrament a Sella. A partir de les 10:00h, la primera semifinal entre el campió del grup 1 i el campió del grup 2. A les 11:00h, segona semifinal entre els campions dels grups 3 i 4. La final està programada per al diumenge a les 12:00h, amb lliurament de premis posterior.

Por Golsmedia

Categorías Pilota Valenciana