Pilota Valenciana
»
»
»
»
»
Tret d’eixida de la I Copa Diputació de Castelló de raspall femení professional

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
I Copa Diputació Castelló raspall femení
Foto: FedPiVal.

Tret d’eixida de la I Copa Diputació de Castelló de raspall femení professional

Foto: FedPiVal.

La I Copa Diputació de Castelló de raspall femení professional va començar ahir al trinquet de la localitat d’Onda. Disputant-se la primera partida entre els equips d’Ana i Amparo i el d’Aida i Myriam.

Prèviament a la partida es va dur a terme una jornada de portes obertes de l’escola de pilota d’Onda i la presentació de la competició, en la que varen participar Tania Banyos, diputada d’esports de la Diputació de Castelló; Jose Daniel Sanjuan, president de la Federació de Pilota Valenciana; Carmina Ballester, alcaldessa de la localitat d’Onda; els regidors de la localitat d’Onda, Jose Vicente Iserte, Silvia Cerdà, Juan Jose Rubio i Jose Blaya Asensio; Ricardo Baraldes, president del CPV Onda i les jugadores que participaran en la competició.

L’acte va començar amb la benvinguda per part de l’alcaldessa de la localitat, la qual va dir: “Crec que és especialment important que aquesta Copa siga femenina. Crec que cada volta més les dones s’incorporen a esports i el viuen amb tota la passió, esports que tradicionalment tots hem considerat esports masculins. Això ens fa continuar apostant per l’esport femení, la qual cosa a Onda ho fem molt”.

A continuació va ser el torn de paraula per al president de la Federació el qual va presentar a les jugadores i als diferents equips i va voler destacar que era un dia històric per a l’esport de la pilota valenciana, més concretament en la província de Castelló.

Finalment va tancar el torn de paraula la diputada d’esports de la província de Castelló, la qual va dir: «Per a nosaltres és importantíssim el suport de la Federació i a través de la Diputació i de les institucions a l’esport femení. L’esport és esport, independentment que el practiquen homes o dones. També aquesta Copa és donar l’oportunitat de mostrar el nivell de les jugadores. Vull agrair a la Federació la seua implicació en este projecte i en la part femenina».

Per concloure l’acte de presentació es va fer una foto grupal amb les jugadores i les autoritats presents.

Tot seguit va arribar el moment més esperat, arribava la primera partida de raspall femení professional de la història a la província de Castelló. A més, es va tractar d’una partida disputadíssima que es va decidir per xicotets detalls en l’últim joc.

L’equip d’Ana i Amparo, que jugaven de blau, es va acabar imposant per 25-20 a l’equip roig d’Aida i Myriam.

Les blaves varen començar al traure i varen aprofitar aquesta condició, ja que es va tractar d’una partida dauera. Ana va començar traent molt fort, el que va fer que el seu equip guanyara el primer joc amb certa comoditat, tot i que el primer quinze va ser molt igualat, el que feia avançar com seria la resta de la partida. Però a continuació amb Aida al traure, l’equip roig va fer el mateix.

La partida va continuar amb aquesta igualtat fins al final, tot i que amb 20-15 a favor, l’equip blau va tindre un quinze de partida que no va saber aprofitar, el que va fer que s’arribara a l’empat 20-20 i 30 iguals en l’últim joc.

Finalment l’equip blau va aconseguir rematar l’últim joc per fer-se així amb la primera victòria d’aquesta històrica edició de la competició.

La pròxima partida tindrà lloc el divendres 21 al trinquet de Borriol a partir de les 22:30h i enfrontarà a Victoria i Natalia contra Irene, Amparo i Mireia.

Por Golsmedia

Categorías Pilota Valenciana