Pilota Valenciana
»
»
»
»
»
Tercera jornada de La Bolata que pot canviar tota la classificació

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
Foto: Fedpival.

Tercera jornada de La Bolata que pot canviar tota la classificació

Foto: Fedpival.

Relleu i Sella són els líders del V Circuit La Bolata de llargues després de les dues primeres jornades. Aquest cap de setmana es disputa la tercera amb cita a la plaça Major de Sella, on des de les 10:00 del matí del diumenge 27 estan programades les tres partides del calendari. Tot pot canviar després d’aquesta cita del cap de setmana.

El primer duel, a les 10:00h, enfrontarà a dos equips amb urgències. Tibi i Parcent es veuen les cares per trencar la mala ratxa de les dues primeres partides, que sumen per derrotes. Si bé Parcent suma un punt, Tibi no en té cap. La necessitat obliga a los dos conjunts.

El segon duel, a les 12:00h, posa cara a cara a Castells i Sella. Els de Top Recambios només sumen un triomf i la derrota de la jornada anterior contra Benidorm fa que tinguen la necessitat de guanyar a Sella. Però, els amfitrions d’aquesta tercera jornada són colíders amb cinc punts, així que la partida no serà fàcil per a cap dels dos conjunts.

El tercer enfrontament de la tercera jornada a Sella serà a les 15:00h entre els equips de GRE Relleu i Benidorm. Els primers sumen els mateixos cinc punts que Sella per estar al capdavant de la classificació, mentre que els benidormins estan a només un punt del lideratge després de vèncer el cap de setmana passat a Castells.

Classificació V Circuit de Llargues La Bolata:

  1. GRE Pilota Relleu – 5 pts
  2. CPV Sella – 5 pts
  3. CPV Benidorm – 4 pts
  4. Top Recambios Castells – 3 pts
  5. CPV Parcent – 1 pts
  6. CPV Tibi – 0 pts

Por Golsmedia

Categorías Pilota Valenciana