Foto: Fedpival.

Tavernes Blanques espera l'Autonòmic de One Wall de clubs

Foto: Fedpival.

Dimarts que 6 i dijous 8 de desembre es juguen les competicions individuals i per parelles d’aquesta modalitat internacional

El pavelló municipal de Tavernes Blanques serà la seu de les competicions de l’Autonòmic de One Wall Individual i per parelles masculí i femenina. També es jugarà una competició mixta. La cita serà dimarts que ve 6 de desembre en jornada matinal per als xics i la jornada a la vesprada per a les xiques. La competició mixta també es jugarà a la vesprada aquest dia. El dijous 8 de desembre, es jugarà la competició per parelles en jornada matinal.

En homes hi haurà 5 categories (masculí A i B, juvenil, cadet i infantil), amb 58 participants. Els duels estan previstos a partir de les 9 hores. Participaran 16 clubs de: Albuixech, Algímia, Almassora, Beniarbeig-El Verger, Bicorp, Bonrepòs i Mirambell, Borbotó, Massamagrell, Massalfassar, Meliana, Moixent, Muro Alcoi, Ondara, Orba, Rafelbunyol i Tavernes Blanques. En la categoria femenina hi haurà 4 categories (femení A, juvenil, cadet i infantil), la qual cosa suposa 30 jugadores Les partides seran des de les 17h. Els 13 clubs que estaran representats són: Algímia, Beniparrell, Bicorp, Borbotó, Carlet-Volea, Castelló, Faura, Massamagrell, Meliana, Moixent, Rafelbunyol, Torrent i Vall de Laguar. En la competició mixta participen