Pilota Valenciana
»
»
»
»
»
La Copa Hivern de galotxa s’obri el cap de setmana del 7 de gener

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
Foto: Fedpival.

La Copa Hivern de galotxa s’obri el cap de setmana del 7 de gener

Foto: Fedpival.

La competició comptarà amb 22 equips de 15 clubs diferents, amb tres categories

La Copa Hivern de galotxa celebra enguany la seua quarta edició i ho fa amb 22 equips inscrits de 15 clubs diferents. La competició comptarà amb tres categories, Vaqueta, Curtes A i Curtes B, i començarà el 7 de gener.

La competició tindrà 22 equips amb 15 clubs. El club de Meliana és el que més equips aporta, amb tres, mentre que amb dos disputen la Copa Hivern els clubs de Faura, Massalfassar, València-Campanar, València-Pelayo i Vinalesa. Amb un equip cadascú compten Albalat dels Sorells, Albuixech, Foios, Godelleta, Marquesat, Nàquera, Petrés, Ontinyent i Tavernes Blanques.

La Copa Hivern de galotxa d’aquesta quarta edició es disputarà amb una fase regular que aplegarà fins a l’11 de febrer en les categories de Vaqueta i Curtes B, i fins al 4 en Curtes A.

En Vaqueta, com que hi haurà dos grups, les semifinals es disputaran en els emparellaments dels dos primers classificats de cada grup, a partir del 18 de febrer. En Curtes A les semifinals seran l’11 de febrer, entre els quatre primers del grup únic que hi haurà. En Curtes B, les semifinals començaran el 18 de febrer, també entre els dos primers classificats dels dos grups amb què compta la competició.

Por Golsmedia

Categorías Pilota Valenciana