Pilota Valenciana
»
»
»
»
»
El trinquet de la UPV decideix els individuals sub16 i sub18 d’escala i corda

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
Foto: Fedpival.

El trinquet de la UPV decideix els individuals sub16 i sub18 d’escala i corda

Foto: Fedpival.

Aquest dijous es celebraran les finals dels Campionats Individuals sub16 i sub18 d’escala i corda, emmarcades ambdues dins del programa de tecnificació i CESPIVA de la Federació de Pilota Valenciana. Es duran a terme al trinquet de la Universitat Politècnica de València en una vesprada en la que es decidiran dos títols de gran rellevància.

S’obrirà la jornada vespertina, cap a les 17.00 hores, amb la disputa de la final de la categoria cadet, es dir, la sub 16, amb l’enfrontament entre dos joves valors, un arribat des de La Marina, Fèlix Peñarrubia del CPV Beniarbeig, i l’altre, des de l’Horta Nord, Carlos Piquer, del CPV El Puig. Pel que fa al jugador alacantí, arriba a la gran cita després de lliurar un camí gens fàcil. En quarts, guanyava per 60 a 50 davant Joan Arbona del CPV Laguar. Mateix resultat obtenia en la ronda de semifinals, quan guanyava, en este cas, a Arnau Mas del CPV Ondara. Pel que fa a Carlos, arriba a la cita després de vèncer en dos partides relativament còmodes per a ell. En quarts es desfeia de Isaac del CPV Pobla de Vallbona per 60 a 25, mentre que en semifinals guanyava a Dani Garcia del CPV Riba-roja per 60 a 30. Estos dos jugadors no s’han enfrontat mai i per tant, es preveu una partida de pronòstic incert.

La partida que tancarà la vesprada serà la de la final sub 18, en este cas, amb la col·laboració de la Fundación Trinidad Alfonso, i que anuncia a Peye del CPV Petrer i a Rubén del CPV Moixent. Els dos jugadors arriben a la gran final amb un camí prou paregut en el seu camí a esta cita. Partides molt difícils per a superar els quarts de finals, però solucionant la semifinal amb certa claredat. Peye guanyava en primera ronda per 60 a 55 a Abel del CPV Moixent, i en semifinals guanyava a Jorge del CPV Torrent per 60 a 30. Pel que fa a Rubén, aconseguia la victòria davant Xuano del CPV Massamagrell per 60 a 50, i tancava el pas a la final davant Joan Orts del CPV Vinalesa pel resultat de 60 a 35.

Tot llest aleshores per a gaudir el dijous d’una gran vesprada de pilota al trinquet de la Universitat Politècnica.

Por Golsmedia

Categorías Pilota Valenciana