Pilota Valenciana
»
»
»
»
»
Moixent campió de l’Autonòmic de parelles aproop! Telecom a Ontinyent

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
Foto: Fedpival.

Moixent campió de l’Autonòmic de parelles aproop! Telecom a Ontinyent

Foto: Fedpival.

El club de la Costera va tancar el quadre de campions de la gran competició de raspall

El trinquet d’Ontinyent va acollir aquest dilluns l’última final de la competició del Campionat Autonòmic de raspall parelles,Trofeu Diputació de València i Gran Premi aproop! Telecom. La formació de Moixent B va guanyar autoritat a la formació de Meliana C. Vanesa i Aroa, van estar perfectes en la gran final de 4ªA categoria, davant de Mar Devis i Mar Alfonso, que ho van intentar tot però no van tindre el seu millor dia. Els dos equips van estar molt ben acompanyats pels seus familiars i seguidors, en aquest segon dia de Nadal. El nou regidor d’esports d’Ontinyent, Ferran Gandia, al costat de l’alcalde de Moixent, Guillermo Jorques, el regidor d’urbanisme d’Ontinyent, Óscar Borrell i el vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana, Jesús Fontestad van lliurar els trofeus a les finalistes.

En aquestes finals han sigut presents 14 clubs, dels quals 9 han aconseguit quedar campió: Bicorp, Meliana, Favara, Gavarda, Moixent, Xeraco, Tamborí, Beniarbeig-El Verger i Rafelbunyol. També han aconseguit estar en les finals: Alzira, Muro de Alcoi, Quatretonda, Beniparrell i Alfara del Patriarca. El gran triomfador d’aquesta competició ha sigut Bicorp, campió de la primera masculina i femenina, a més de 4ªA masculina. També Moixent ha aconseguit dos títols femenins i el club de Beniparrell, amb quatre subcampionats en aquesta modalitat.

Les finals han omplit d’activitat un escenari rehabilitat per l’Ajuntament d’Ontinyent per a, precisament, ser protagonista de moments decisius com aquestes finals, al llarg de tres jornades intenses.

Por Golsmedia

Categorías Pilota Valenciana