Pilota Valenciana
»
»
»
»
»
Juanma Garrido i Arnau Oliver entren a formar part de l’equip tècnic de la selecció

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
Foto: Fedpival.

Juanma Garrido i Arnau Oliver entren a formar part de l’equip tècnic de la selecció

Foto: Fedpival.

Seran els entrenadors de les categories inferiors del combinat valencià

Juanma Garrido serà el nou seleccionador valencià en categories inferiors de la Federació de Pilota Valenciana, mentre que també Arnau Oliver formarà part del cos tècnic, juntament amb Ana Giner, en un treball de coordinació entre tots.

“A llarg termini, els xics i els xiques volem que es desenvolupen en categories inferiors per després formar part de l’absoluta, que tinguen un bagatge de colps de modalitats internacionals, coneixement de les modalitats i coneixement de la pilota internacional”, ha manifestat Oliver, que arriba després de diversos anys d’entrenador. És el cas també de Garrido, que amb una dilatada experiència al capdavant de diferents escoles de pilota, i ara a la d’Ondara, pensa en les pròximes accions a fer amb els jugadors i jugadores seleccionables: “Anirem fent diferents entrenaments per veure com ho fan i assessorar-los perquè puguen millorar”. “S’ha fet molt bona feina i la nostra tasca té una responsabilitat increïble”, ha explicat Garrido.

Juanma Garrido ha estat sis anys entrenador de l’Escola de Pilota d’Ondara i suma altres sis anys d’experiència en altres escoles. Arnau Oliver, de formació en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, és entrenador de l’Escola d’Ondara i també ha estat entrenador a Orba.

Por Golsmedia

Categorías Pilota Valenciana