Pilota Valenciana
»
»
»
»
»
Albalat dels Sorells, Albuixech i Massalfassar lideren la Copa d’Hivern de galotxa

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

Albalat dels Sorells, Albuixech i Massalfassar lideren la Copa d’Hivern de galotxa

Els tres equips sumaren el triomf en la primera jornada de la Categoria Vaqueta
La quarta edició de la Copa d’Hivern de galotxa arrancà aquest cap de setmana a les categories Vaqueta, Curtes A i Curtes B. A la de Vaqueta, Albalat dels Sorells, Albuixech i Massalfassar són els primers líders de la competició, després dels seus triomfs davant Vinalesa, Faura A i Faura B.
1ª jornada
Albalat i Albuixech encapçalen la classificació gràcies a les seues contundents victòries. Econsost Albalat dels Sorells s’imposà per 70-10 en el seu duel a casa davant Elèctrica de Vinalesa B i puja a la primera posició del grup A. El mateix resultat va obtindre Albuixech a Faura. Els albuixequins superaren a Beniauto Faura A amb molta autoritat i encapçalen el grup B.
L’altra victòria de la jornada va ser per a Massalfassar, gràcies al 70-40 amb el qual es va resoldre el seu duel contra Navagro Faura B. Els massalfassins igualen a punts amb Albuixech, tot i que la diferència de punts permet a aquestos ocupar la primera plaça.
Pròxima jornada
La segona jornada donarà l’ocasió d’estrenar-se a la competició al CPV Ontinyent, enquadrat al grup A. Els de la Vall d’Albaida rebran a Albalat dels Sorells, mentre que Vinalesa descansarà. Al grup B, Faura viurà el duel entre els seus dos equips, en aquest cas amb el B actuant com a local. L’altra partida es jugarà a Albuixech, on els locals s’enfrontaran a Massalfassar.

Por Golsmedia

Categorías Pilota Valenciana