Pilota Valenciana
»
»
»
»
»
Alfara, Algímia, Riba-roja i Moixent guanyen a l’estrena de l’Autonòmic d’escala i corda

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
Foto: Fedpival.

Alfara, Algímia, Riba-roja i Moixent guanyen a l’estrena de l’Autonòmic d’escala i corda

Foto: Fedpival.
Torrent, Massamagrell, Petrer i Xilxes hauran d’esperar per a puntuar
La primera jornada del Campionat Autonòmic d’escala i corda Gran Premi Aon va deixar a la màxima categoria els triomfs d’Alfara de la Baronia i Algímia d’Alfara, al grup A, i de Riba-roja i Moixent, al B.
1ª jornada
Alfara de la Baronia encapçala el grup A, gràcies al triomf per 60-30 de Raúl, Jesús Saiz i Javi Font al trinquet d’Algímia contra Trinquet de Torrent A, format per Álvaro, Jorge i Roberto.
També al mateix escenari, Algímia d’Alfara, amb Rafa, Luis, Lostado i Llopis, superà per 60-40 a Vicenta Palasí Xilxes, que jugà amb Pablo, Josep i Àlvaro, i s’adjudicà els 3 punts.
Al grup B, Traverauto Riba-roja, vigent campió, s’imposà al trinquet Tio Pena contra Camisolar Massamagrell A. Els del Camp de Túria, amb Antonio, Javier i Mario, guanyaren per 20-60 davant Nacho, Adrián, Salvador i Emilio.
Al trinquet Abelardo Martínez de Petrer, Delifret-Magber va ser superat per Les Alcusses Moixent. Els locals Peye, Amores i Kiko van cedir els punts davant Abel, Rubén, Saúl i Jose per 35-60.
Pròxima jornada
La segona jornada oferirà al grup A el duel veïnal entre Alfara de la Baronia i Algímia d’Alfara (dissabte, 17:00h), victoriosos els dos a la jornada inaugural, que es jugarà al trinquet algimià. Al mateix grup, Xilxes i Torrent s’amidaran diumenge a partir de les 17:00 hores.
Dissabte, al grup B, Moixent rebrà la visita de Massamagrell a partir de les 16:30 hores. Diumenge de matí, al trinquet de l’Eliana, s’enfrontaran Riba-roja i Petrer des de les 11:00 hores.

Por Golsmedia

Categorías Pilota Valenciana