Pilota Valenciana
»
»
»
»
»
Montserrat i Benidorm jugaran la final de la Copa Generalitat a galotxa senior

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Jugadores Eldense y Sporting
Foto: Fedpival.

Montserrat i Benidorm jugaran la final de la Copa Generalitat a galotxa senior

Foto: Fedpival.
Els montserraters es disputaran amb Moixent el títol de la categoria juvenil
La 18ª edició de la Copa de Campions Generalitat Valenciana 2023 ja té finalistes. Lanzadera Montserrat -que ha classificat a dos equips-, Benidorm i Les Alcusses Moixent seran els protagonistes de les dos partides que es jugaran el 12 de febrer precisament a Montserrat i decidiran els nous campions senior i juvenil de la competició, que enguany es juga a la modalitat de galotxa.
A la categoria senior, els finalistes seran Montserrat i Benidorm. Els de la Ribera Alta, vigents campions de la Supercopa de galotxa i subcampions al 2022 de l’Autonòmic El Corte Inglés i l’Interpobles Edicom, han deixat pel camí a Xilxes en quarts de final i a Quart de les Valls en semifinals. Montserrat ja va jugar la final l’any passat a la modalitat de llargues i al 2019 a raspall; Sella i la Pobla de Vallbona el privaren d’alçar el títol.
Per la seua banda, els de la Marina Baixa participen en la competició com a subcampions de la lliga de palma Trofeu Diputació d’Alacant 2022. Els benidormers superaren en quarts de final al Puig i en semifinals a Sella. Serà la primera final en categoria absoluta per a Benidorm en aquest torneig.
Pel que fa a la categoria juvenil, Montserrat tindrà com a rival a Moixent. Els montserraters eliminaren en quarts de final a Parcent i en semifinals a Sella i es classificaren per a la seua sisena final de la categoria, la tercera consecutiva. Els de la Vall dels Alcalans guanyaren al 2021 -a escala i corda-, 2018 -frontó- i 2014 -galotxa-.
Moixent s’estrena en una final de la competició. Els de la Costera obtingueren el bitllet gràcies a les seues victòries davant Marquesat a quarts de final i Orba a semifinals.

Por Golsmedia

Categorías Pilota Valenciana