Pilota Valenciana
»
»
»
»
»
Se busca Campió del Trofeu Diputació d´Alacant

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
pilota valencian
Foto: Fedpival.

Se busca Campió del Trofeu Diputació d´Alacant

Foto: Fedpival.
Momen crucial del campionat del Trofeu Diputació d’Alacant. Ara toca conéixer l´equip guanyador. La igualtat en la part alta ha sigut la tònica durant tota la lligueta. Després d’una jornada on els quatre primers han sumat els tres punts, aquest cap de setmana quedaran definits els emparellaments de semifinals.
13a jornada
Només Benidorm va aconseguir la victòria lluny de sa casa, i ho va fer amb autoritat a Castells de Castells davant Top Recambios (0-10). Relleu signà el mateix resultat davant Orba i es manté líder, amb 32 punts, pels 31 dels benidormers. El tercer en discòrdia és Laguar B, que va guanyar davant Tibi (10-5) i totalitza 29 punts.
Per la seua part, Sella també va imposar-se a casa, en el seu cas davant Laguar A, i acumula 27 punts. Lluny queden Tibi (16), Orba (10), Laguar A (7) i Castells (2).
Pròxima jornada
Aquest cap de setmana, l’atenció estarà centrada en Relleu el diumenge a les 11:00. Del duel veïnal entre els relleuers i Sella depén en gran part el quadre definitiu de semifinals. El triomf de Relleu el garanteix la primera posició i tornar a enfrontar-se contra Sella en les eliminatòries. Si Relleu perd i Benidorm guanya a casa davant Tibi (dissabte a partir de les 17:00), seran els benidormers els campions de grup, sempre que sumen dos punts més a la jornada que els relleuers, ja que en cas d’empat aquests tenen la diferència particular a favor.
Però també pot passar que tant Relleu com Benidorm no puntuen i que Laguar B guanye en la seua visita a Castell de Castells diumenge a les 16:30. En aquest cas, tant a Castells com a Relleu s’haurien de registrar sengles 0-10 per a que els de la Marina Alta aconseguiren la primera posició. D’altra banda, si Benidorm s’embutxacara un punt, es donaria un triple empat a 32, favorable per a Relleu.
A més a més, s’han de contemplar les possibilitats de Sella de pujar a la tercera posició, situació que es produirà si els sellards sumen 3 punts i Laguar B no en suma cap. L’altra partida de la jornada també té molla: Laguar A, amb 7 punts, rep a Orba, amb 10, dissabte a les 18:00. Un triomf dels guarers per més de tres jocs els deixaria en la sisena posició, en perjudici d’Orba, que baixaria a la setena.
TEXT: FEDPIVAL.

Por Golsmedia

Categorías Pilota Valenciana