Pilota Valenciana
»
»
»
»
»
Este cap de setmana es tancaran les eliminatòries de les semifinals dels JECV de llargues

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

Este cap de setmana es tancaran les eliminatòries de les semifinals dels JECV de llargues

Semifinales del XLI dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana. Aquest cap de setmana es tancaran les eliminatòries de les semifinals amb les partides de tornada de totes les categories, després d’unes partides d’anada caracteritzades per l’emoció i l’equilibri.
A la categoria benjamí, les diferències van ser mínimes en les dos partides, ja que les dos es tancaren per 30-25 a favor d’Ondara A i La Nucia davant Gata de Gorgos i Beniarbeig-El Verger.
Al nivell aleví ja hi ha un finalista, Beniarbeig-El Verger, que es va imposar a la Vall de Laguar tant a l’anada (15-30) com a la tornada (30-10). L’altra semifinal, entre Gata de Gorgos i Xaló, encara ha de disputar-se sencera.
Pel que fa a la categoria infantil, Agost va superar en la primera partida a Beniarbeig-El Verger (30-5) i Laguar va fer el mateix davant La Nucia (30-15).
Quant als cadets, Gata de Gorgos va superar a Ondara per un ajustat 30-25 a la partia d’anada, mentre que Sella-Relleu s’apuntà el triomf per 30-20 contra Beniarbeig-El Verger.
Per últim, a la categoria juvenil, els finalistes ja estan decidits. La final A tindrà com a protagonistes a Beniarbeig-El Verger i Laguar; Ondara i La Nucia disputaran la final B.
La competició, que compta amb el suport de la Generalitat Valenciana i Caixa Popular, es tancarà el diumenge 25 de juny, quan els guanyadors de les semifinals s’amidaran en les respectives categories en les distintes finals.
TEXT: FEDPIVAL.

Por Golsmedia

Categorías Pilota Valenciana