Pilota Valenciana
»
»
»
»
»
Començen les finals de raspall individual dels JECV

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
jugador pilota valenciana
Un xicotet jugador de pilota valenciana. Foto: Fed. de Pilota Valenciana.

Començen les finals de raspall individual dels JECV

Un xicotet jugador de pilota valenciana. Foto: Fed. de Pilota Valenciana.

Del dilluns 26 de juny al diumenge 2 de juliol es celebraran les finals de totes les categories.

Aquest divendres 23 de juny comença la 3ª fase de la provincia d’Alacant a Orba. El primer torn l’ocuparan els jugadors de la categoria Aleví, Agel S. i Didac C. d’Orba. A continuació, jugaran els infantils, Alejandro G. contra Iker G. de Beniarbeig-El Verger.

A partir de les 16:30h competiran Josep N. de Denia i Ruben T. de Beniarbeig-El Verger en categoria cadet. Per últim, a partir de les 17:00h, Arnau M. de Beniarbieg-El Verger, Hugo C. de El Campello i Erik de Muro d’Alcoi competiran en benjamí. Totes les partides es jugaran a 25.

En la provincia de València aquesta tercera fase es jugarà a Càrcer el dissabte 24. Obriran el matí (9:00h) els alevins del grup I amb Ramon B. de Quatretonda, Alex R. de Guadassuar i Ferran P. de Beniparrell. Seguidament el grup aleví II amb Rafa M. de Quatretonda, Marc L. de Vinalesa i David M. de Algímia, competiran a partir de les 9:45h.

Dario A. i David G. del Genovés, i Dario M. de Rafelbunyol jugaran en el grup d’infantil a partir de les 10:45h. Per últim, jugaran els dos grups de benjamins. El primer torn serà per al grup I a partir de les 11:45h on s’enfrontaran Joan C. de Polinyà, Marcos C. de La Font i Vicent Mu. de Massalfassar. A continuació els benjamins del grup II, Josep P. de Polinyà, Maties N. d’Ontinyent i Cristian H. del Genovés tancaran el matí a partir de les 12:45h. Aquestes partides es jugaran a 10.

Por Golsmedia

Categorías Pilota Valenciana