Pilota Valenciana
»
»
»
»
»
Cap de setmana decisiu a la 31ª Lliga de palma

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
pilota valenciana
Foto: Fedpival.

Cap de setmana decisiu a la 31ª Lliga de palma

Foto: Fedpival.
Molta atenció a este cap de setmana on hi ha molt en joc. 12 equips participants a la 31 Lliga de palma estan a dos partides de conèixer si estaran presents en les finals de la competició, que es jugaran el dia 22 al carrer de Benimagrell de Sant Joan d’Alacant. Les tres categories de la competició inicien aquest cap de setmana les semifinals amb la nota destacada de la representació del club de Sella a totes elles.
Primera, la competició es celebrarà diumenge. A les 10:30 hores, Laguar B i Benidorm obriran el foc. A les 18:30, la plaça Major de Sella acollirà el duel veïnal entre l’equip local i Relleu, vigent campió i el conjunt que més punts ha sumat a la fase regular.
La categoria de plata ha estat dominada per Murla, amb ple de victòries, equip que ara tindrà com a rival a Sella en la ronda de semifinals. La Nucia i Poble Nou competiran per l’altra plaça a la final.
Quant a Tercera, el millor campió dels tres grups ha sigut Tibi B, que s’enfrontarà al millor segon també dels tres grups, Sella. Els altres dos campions de grup, Llíber i Mutxamel, conformen l’altra eliminatòria prèvia a la final.

Por Golsmedia

Categorías Pilota Valenciana