Pilota Valenciana
»
»
»
»
»
L´Alqueria d’Asnar acull el trofeu de raspall femení professional

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
pilota valenciana
Foto: Fedpival.

L´Alqueria d’Asnar acull el trofeu de raspall femení professional

Foto: Fedpival.

El millor raspall femení es disfrutará l´Alqueria d’Asnar a partir de este 4 de juliol al seu trinquet.

El campionat consta de dos categories, en primer lloc es jugarà la segona categoria, on jugaran jugadores més joves. A continuació d’aquesta serà el torn de la primer categoria, on les jugadores més destacades del nostre esport lluitaran per alçar aquest trofeu que es va consolidant en el pas del temps.

Les semifinals es disputaran entre dimarts 4 de juliol i dijous 6 de juliol.

En la primera jornada de semifinals es disputarà, a partir de les 19:00h, la partida entre la parella de Vanessa i Claudia i el trio de Paula, Cristina i Luna Bas. A continuació arribarà la gran partida entre la parella d’Erika i Amparo i la d’Irene i Myriam.

Pel que fa a la segona jornada de semifinals, la qual es disoutarà el dia 6 a partir de les 19:00h, la partida de segona categoria enfrontarà a Laura Muñoz i Andrea Benavent contra Aina i Mar Alfonso. La partida de primera categoria enfrontarà a Victoria i Fanni contra Aida i Mar.

Els equips que aconseguisquen la classificació per a la següent fase s’enfrontaran en la gran final, la qual tindrà lloc el dia 14 de juliol al mateix trinquet de l’Alqueria d’Asnar.

Font: FFCV.

Por Golsmedia

Categorías Pilota Valenciana