Pilota Valenciana
»
»
»
»
»
Benimagrell, Mutxamel, la Vall de Laguar i Orba triomfadors al Trofeu Diputació Alacant

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
Trofeu Diputació Alacant
Trofeu Diputació Alcant de pilota valenciana. Foto: Fedpival.

Benimagrell, Mutxamel, la Vall de Laguar i Orba triomfadors al Trofeu Diputació Alacant

Trofeu Diputació Alcant de pilota valenciana. Foto: Fedpival.

Els de la Marina Baixa s´adjudiquen el seu quart campionat de Primera després d´imposar-se a Parcent (10-1) al carrer de Benimagrell. Mutxamel, la Vall de Laguar i Orba conquistaren els títols de la resta de categories de la 39 Lliga Trofeu Diputació d´Alacant.

Sant Joan d´Alacant va acollir aquest cap de setmana les finals de la 39 Lliga de llargues Trofeu Diputació d´Alacant 2023, celebrades al carrer natural de Benimagrell. Els clubs de Sella, Mutxamel, la Vall de Laguar i Orba s´adjudicaren els títols a les diferents categories en unes jornades que van comptar amb la col·laboracióde l´Ajuntament de Sant Joan d´Alacant i el Club Pilota Benimagrell.

A la final de Primera, emesa en streaming pel Youtube de la Federació, Sella va revalidar el títol conquistat fa un any davant el mateix rival, Parcent. Els dos equips es tornaven a veure les cares per tercer any seguit en una final que havia despertat molta expectació i que va reunir a una gran quantitat de públic, però que va tindre el color roig de l´equip de Sella des del primer moment.

Els de la Marina Baixa, amb el veterà Martines a la banca, Pablo, Jesús, Toni i David, es van adaptar molt millor al carrer i dominaren de principi a fi. Martines va estar molt encertat des del traure, mentre que Pablo i Toni es mostraren molt sòlids al rest i Jesús i David remataven a la punta.

Por Golsmedia

Categorías Pilota Valenciana