Pilota Valenciana
»
»
»
»
»
La Lliga de Perxa arriba al seu capítol final

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
pilota valenciana
Foto: Fedpival.

La Lliga de Perxa arriba al seu capítol final

Foto: Fedpival.

Durant aquest cap de setmana es jugarà la última jornada de la primera volta de la 34 Lliga de Perxa. A la màxima categoria, la segona jornada va deixar com a guanyadors als mateixos equips que arrancaren la temporada amb victòria, en aquest cas amb ple de triomfs visitants. Pel que fa al grup A, Benimagrell guanyà 1-10 a Sant Vicent i Mutxamel s’imposà 2-10 a casa de l’equip B de Sella. El mateix resultat de 2-10 va aconseguir Orba a la Vila Joiosa al grup B, mentre que Sella A s’apuntà el triomf a Benasau per 4-10.

Benimagrell i Orba són els líders dels seus respectius grups amb 6 punts, seguits, amb 5, per Mutxamel i Sella A respectivament. Dissabte, a les 18:00, Orba serà l’amfitrió de Sella A.

La jornada, no obstant, arrancarà divendres també a les 18:00 hores amb la partida entre Benasau i La Vila. A les mateixes 18:00 però de diumenge Sella B rebrà a Sant Vicent.

Cal destacar que aquesta jornada es va a disputar abans del cap de setmana de parada, el del 26 i 27 d’agost. En segona categoria, aquesta tercera jornada acollirà les partides entre Relleu A i Sella C, Orba B contra El Campello, Orba C contra Calp, i Vall de Laguar contra Relleu B.

Pel que fa la tercera categoria, aquesta jornada donarà pas als enfrontaments entre Finestrat i Orba E, Mutxamel B contra Agost, Xixona front Benillup, Benifallim contra Orba G, Orba D front Gata de Gorgos, i per últim la partida entre Orba F i Sella D

Por Golsmedia

Categorías Pilota Valenciana