Pilota Valenciana
»
»
»
»
»
Primers resultats del Campionat Autonòmic Trofeu Diputació de València 2023

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
Pilota Valenciana
Foto: Fedpival.

Primers resultats del Campionat Autonòmic Trofeu Diputació de València 2023

Foto: Fedpival.

Aquest cap de setmana s’ha jugat la primera jornada del Campionat Autonòmic Trofeu Diputació de València 2023 en Primera masculina. Al grup A, Family Cash Alzira A va perdre en casa davant Muro A per 10-25; aquest resultat fa que els murers s’emporten 3 punts.

A Gavarda els locals també van perdre per un ampli resultat de 5-25 davant Bicorp. Aquesta victòria fa que els de la Canal de Navarrés s’embutxaquen 3 punts i empaten amb Muro. Per la seua part, La Vall va sumar tres punts davant Quatretonda (25-0).

Al grup B, El Dauet Llosa de Ranes no va tindre sort a casa i va caure davant Favara A per 5-25. Els favarers sumen així els primers tres punts. La partida més renyida de la primera jornada va ser la de GlukGluk Xeraco A contra CEPSA Alzira A on els dos equips van mantindre la força durant tota la partida, amb punts disputats i amb ganes de començar amb bon peu el campionat. El resultat final va ser de 20-25, fent que Xeraco sume 1 punt i Alzira 2.

L’equip del Genovés ha descansat aquest cap de setmana.

A la pròxima jornada al grup A, Bicoroliva Bicorp A jugarà contra La Vall A, Quatretonda A contra Family Cash Alzira B i Muro d’Alcoi contra Gavarda A. Al B, CEPSA Alzira A s’enfrontarà al Dauet Llosa de Ranes i Favara A ho farà al Genovés A.

Por Golsmedia

Categorías Pilota Valenciana